Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Paddle Board tillbehör

  Filter
Varumärken

Bra att veta

Paddle Board delar till din SUP

Även om det inte finns så många delar att tänka på för en SUP finns det några tillbehör till paddelbrädan som kan göra din tid på vattnet ännu bättre. Om du använder en uppblåsbar paddelbräda behövs en pålitlig iSUP-pump för att blåsa upp din bräda innan du ger dig ut på vattnet. Det finns handpumpar och elektriska pumpar, där den senare kräver mycket mindre ansträngning.

När det gäller paddelbrädsfenor finns det i princip tre olika typer att välja mellan. Flatwater SUP-brädsfenor, allround multifenor och SUP-racefenor. De vanligaste är flatwaterfenorna, så om du har köpt en iSUP bör du satsa på flatwater- eller multifenor.

I den här kategorin hittar du också de ständigt viktiga SUP-koppelt. De finns i en spolad eller rak design: spolade koppel föredras vanligtvis eftersom de krullar ihop sig på däcket, vilket eliminerar kopplets drag i vattnet; raka koppel rekommenderas mer när man surfar på vågor.

Andra vanliga tillbehör som du kan använda till din SUP är paddelbrädväskor, ventilationspluggar och paddelöverdrag. Om du funderar på att köpa en uppblåsbar stand up paddle board, men inte är säker på vilken typ du ska köpa, kan du få användbara råd i vår video Köpa en SUP-bräda.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor