×
Meny

SUP tillbehör

Bra att veta

Fenor och tillbehör till SUP

Om nu behöver några SUP-delar eller annan SUP-utrustning, är det här du ska leta. I den här kategorin hittar du alla sorters olika delar för att hålla din SUP eller iSUP i form och flytande under många år.

Det här är också kategorin där du hittar paddel-väskor och fenor för din SUP och iSUP.

Särskilt fenorna kan vara en utmaning. Det finns många olika fenor, och om du inte vet vad du letar efter, kan det vara svårt att köpa rätt. En fena har till uppgift att hålla en SUP stabil och låta dig manövrera brädan så lätt som möjligt. Man kan säga att fenor hjälper dig att komma dig DU vill, snarare än att låta vågorna bestämma vägen.

Fenorna är en viktig del av SUP

Det finns väsentligen tre olika typer av SUP-fenor att välja mellan. Plattvatten-, allround-/multifenor - och tävlingsfenor. Vi säljer mest fenor till brädor för plattvatten, så om du köpt din iSUP här på SkatePro, bör du köpa en sådan - eller en multifena.

ISUP-brädor är oftast gjorda speciellt för plattvatten, och dessa brädor har en lång fena. Det ger bra stabilitet och minimalt drag, och låter brädan färdas rakt under långa avstånd. Oavsett om du turåker eller tävlar. Dessa fenor är verkligen bra för fritidspaddling, paddlings längs stranden eller i skärgården, eller paddling med ditt barn eller husdjur.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor