Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Wakeboard Tillbehör

  Filter
Varumärken

Bra att veta

Wakeboard tillbehör för att anpassa din setup

Du kan inte justera längden eller flexen på din wakeboard, men du kan lägga till eller ändra vissa delar som kan förändra åkstilen. Wakeboard fenor är det mest uppenbara valet när du vill ha en annorlunda åkupplevelse. De finns i olika storlekar och former kan monteras på botten av flera typer av wakeboards.

Wakeboard tillbehör som muttrar och bultar är bra att ha med sig i väskan om du skulle tappa delar under en session. Då och då kan muttrar lossna på Wakeboard bindningar, så några reservdelar gör att du kan njuta i vattnet längre. I den här sektionen finner du även wakeboard rep i olika längder.

Behöver jag fenor på min wakeboard?

En wakeboard fungerar väldigt olika när du åker med och utan fenor. Den största fördelen med wakeboard fenor är att de ger dig mer kontroll över brädan. Fenorna skär genom vattnet och ger dig mer grepp för att svänga och balansera. Därför rekommenderas fenor för wakeboardare som fortfarande lär sig grunderna. Att åka utan fenor ger en mycket mer lekfull och livlig känsla och man kan utföra fler wakeboardtricks. Hinder som finns i kabelparker som kickers, boxar och rails bör bara användas utan fenor.

Kom ihåg att ta hand om dig själv när du är ute på din wakeboard och använd lämpliga skydd. Här finner du våran kollektion av Vattensport Skydd.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor