×
Meny

Tillbehör till wakeboard

  Filter
Varumärken

Bra att veta

Sätt på delar och customize din board

Du vill inte vara ute på havet och sakna en skruv, bult eller en extra fena. Det förstör dagen och tvingar dig att åka hem i förtid.

Om du vill undvika detta, föreslår vi att du ta en ordentlig koll på den här kategorin med utrusning och reservdelar till wakeboard.

Här hittar du även fenor, även om det inte är något som är nödvändigt för wakeboard. Fenor underlättar vid övergångar från rail till rail. De ger extra kontroll och hindrar dig från att glida ut.

Många riders väljer dock att köra utan fenor, om de fokuserar på tricks med slides på boxar och rails, där fenorna kan fastna eller rent av gå sönder. Det kan kännas som att köra bil på en isig väg ibland. Du kan ändå styra bilen, eller i det här fallet wakeboarden, försiktigt över den hala ytan och ha kvar en del kontroll. Men om du lägger till kraft och fart försvinner greppet drastiskt.

Fenan har stor betydelse på helhetsupplevelsen. Fenan förändrar karaktären och känslan på brädan. Om du har en bräda som känns snabb och saknar fenor, kan den lätt bli långsammare genom att tillföra rätt sorts fenor.

Om du vill justera känslan på din bräda, slå oss en signal så guidar vi dig i rätt riktning om vilka fenor du behöver.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor