Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Stand Up Paddel

  Filter
Varumärken

Bra att veta

Stand up paddel - för dina äventyr i vattnet

En paddleboard paddel är nödvändig för att hjälpa dig att paddla, balansera och styra din SUP. Det behövs bara en paddel, och med rätt teknik och rätt paddellängd har du en bra start. När du köper en ny paddel för paddleboarding finns det några saker som är viktiga att tänka på, längden är en av dem och hur man väljer rätt längd beskrivs nedan.

Vilken längd på SUP paddel behöver jag?

Längden på SUP paddlar varierar beroende på vilken typ av paddling du vill göra. Fritidspaddling är vanligast och paddelns längd bör vara cirka 20 cm längre än användaren. Paddlar för surfing brukar vara kortare än så, och tävlingsåkare väljer vanligtvis en längre paddel.

Justerbara SUP paddlar är ett utmärkt val för fritidspaddling eller för familjen. Längden kan enkelt justeras för att passa en längre eller kortare person, på bara några sekunder.

Utöver längden, kan även materialet i paddeln påverka prestandan och priset. Paddlar i aluminium är prisvärda och räcker till det grundläggande, medan paddlar av kolfiber eller trä är bättre för tävlingsåkare eller erfarna paddlare.

En annan viktig del av utrustningen för paddleboards är SUP leaches. Av säkerhetsskäl och för att det ska vara bekvämt bör du alltid ha ett kopplat till dig. Kolla in vårat utbud här -Leashes till SUP-brädor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor