×
Meny

Bygg din egen sparkcykel

Bygg din egen sparkcykel här

Vårt verktyg "Bygg din egen sparkcykel" har alltid varit en oerhörd succé. Det var därför vi i mitten av 2017 bestämde oss för att sätta lite extra resurser i att uppdatera, optimera och förbättra vår scooter builder.

Förutom att erbjuda olika kombinationer av delar, har vår nya custom scooter builder en unik grafisk layout, vilket ger dig alternativet att se designen av tricksparkcykeln du bygger genom hela processen. Du kan se din nya sparkcykel komma till liv när du bygger den.

Vi kommer ofta ha specialrabatter och freebies för dig som önskar att köpa en custom sparkcykel genom Bygg din egen sparkcykel, så titta in lite då och då för att inte missa något.

Fördelarna med vår custom scooter builder

När du skapar din egna setup med detta verktyg, designar du sparkcykeln och våra experter monterar den åt dig. Vi har ett stort utbud av delar från några av de bästa märkena på marknaden och vi säkerställer att alla delarna är kompatibla.

Att bygga ihop en custom trick sparkcykel på egen hand är en tidskrävande process. Du behöver undersöka alla delarna, se till att de är kompatibla, skaffa delarna och till slut bygga ihop det hela. Vår bygg din egen sparkcykel funktion ger dig fördelen att hoppa över denna långa process och låter oss bygga din sparkcykel snabbt och professionellt.

Hur designar jag min egen sparkcykel?

Med detta verktyg är det enkelt att designa din egen sparkcykel. Varje gång du väljer en del, blir du ledd vidare till nästa steg och presenterad med de delar som passar tillsammans med den del du precis har valt. När du klickar på en del, vill alla relevanta specifikationer framgå, som till exempel vikt, färg och pris.

Notera:

  • Din ångerrätt/returrätt förfaller när du eller våra experter börjar att sätta ihop sparkcykeln.
  • Om du köper delar från flera olika märken, kan det kräva att man behöver lägga till andra delar för att få det att passa. Reservdelarna kommer inte att kosta dig extra om vi samlar sparkcykeln för dig. Detta är i första hand en fråga när du väljer SCS kompression.

Dela din custom tricksparkcykel med dina vänner

När du är färdig med att designa din helt nya sparkcykel, behöver du inte vänta tills den levereras till din dörr några dagar senare, för att visa dina vänner. Vår custom builder har en "dela"-knapp som ger dig möjligheten att dela ditt bygge så alla kan se.

Så är det bara en sak att säga: Klara, färdiga, bygg din egen sparkcykel!

Att ändra tidigare valda delar kan resultera i att en eller fler valda delar senare i processen vill bli tagit bort pga. inkompatibilitet


Fortsätt
SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor