MENY
×

Bygg din egna trick sparkcykel

Bygg din egna trick sparkcykel

Med vårt verktyg ”Build a Scooter” får du möjligheten för att sammansätta din helt egna, personliga sparkcykel. Du väljer delarna, och vi står för att sätta ihop sparkcykeln.

Bygg en sparkcykel

Även om du föredrar att använda detta verktyg eller att bygga din egen sparkcykel helt från botten, så är det fördelar och nackdelar, som du kan ta med i dina reflektioner.

Build your own scooter är ett verktyg, som ger dig möjligheten till att designa din egen sparkcykel, samtidigt som du slipper sätta ihop det själv, då våra experter gör det för dig. Om du föredrar att sätta ihop sparkcykeln själv, är det dock också en möjlighet. Samtidigt kan du vara säker på att alla de delar som blir presenterade för dig vid varje steg i Build a Scooter verktyget passar samman. Vi har ett stort urval av delar från några av de bästa brands på marknaden, så du har möjligheten för att bygga en sparkcykel, som lever upp till dina krav.

Om du väljer att sätta ihop din sparkcykel själv, vill det ofta vara en mycket tidskrävande process. Först ska du välja alla delarna, därefter ska de inhandlas, möjligtvis från flera olika butiker, och till sist ska du sätta ihop sparkcykeln. Fördelen vid denna process är att du kan få en personlig sparkcykel, som är exakt, som du vill ha den.

Hur designar jag min egen sparkcykel?

Med detta verktyg är det mycket lätt att designa din egen sparkcykel. Varje gång du väljer en del, blir du ledd vidare till nästa steg och presenterad med de delar som passar tillsammans med den del du precis har valt. När du klickar på en del, vill alla relevanta specifikationer framgå, som till exempel vikt, färg och pris. Samtidigt kan du löpande följa med i vad det preliminära totalpriset är medan du väljer delarna, så du kan försäkra dig om att det samlade priset inte plötsligt överstiger det pris du är villig till att betala.

Notera:

  • Din ångerrätt/returrätt förfaller när du eller våra experter börjar att sätta ihop sparkcykeln.
  • Om du köper delar från flera olika brands, kan det krävas specialkunskap för att få delarna att passa perfekt ihop. Och dessutom kan det kräva att man behöver lägga till andra delar. Reservdelarna kommer inte att kosta dig extra om vi samlar sparkcykeln för dig. Detta är i första hand en fråga när du väljer SCS kompression.

Så är det bara att säga: Klara, färdiga, bygg din egna sparkcykel!

Att ändra tidigare valda delar kan resultera i att en eller fler valda delar senare i processen vill bli tagit bort pga. inkompatibilitet


Fortsätt