×
Meny
Bilden som visas är en ungefärlig återspegling av den faktiska produkten

Bygg din egen sparkcykel

Välj
Deck
Broms
Headsätt
Framgaffel
Styre
Clamp
Compression
Hjul
Kullager
Spacers
Handtag
Griptape

Bygg din egen sparkcykel

Bygg din egen sparkcykel här

Vårt verktyg "Bygg din egen sparkcykel" har alltid varit en oerhörd succé. Det var därför vi i mitten av 2017 bestämde oss för att sätta lite extra resurser i att uppdatera, optimera och förbättra vår scooter builder.

Förutom att erbjuda miljarder olika kombinationer av delar, har vår nya custom scooter builder en unik grafisk layout, vilket ger dig alternativet att se designen av tricksparkcykeln du bygger genom hela processen. Du kan se din nya sparkcykel komma till liv när du bygger den och kolla alla relevanta specifikationer på olika delar, så som vikt, färg, pris etc.

Vi kommer ofta ha specialrabatter och freebies för dig för att du ska få fördelar när du välja att köpa en anpassad sparkcykel genom Bygg din egen sparkcykel, så titta in lite då och då för att se alla specialrabatter.

Custom Scooter Builder Features

När du skapar din egen sparkcykel med detta verktyg, får du fördelarna med att designa sparkcykeln och du behöver heller inte montera ihop den själv eftersom våra experter i vår verkstad göra det åt dig. Samtidigt kan du vara säker på att alla delar som presenteras för dig i varje steg i vår scooter builder passar ihop. Vi har ett brett urval av delar från några av de bästa märkena på marknaden, så du har fortfarande möjligheten att skapa din egen sparkcykel precis som du vill ha den.

Om du väljer att bygga din egen sparkcykel utan att använda detta verktyg, så är det vanligtvis en lite mer tidskrävande process. Först måste du välja varje del och se till att alla delar passar med varandra, sedan måste du få hem alla delarna, ibland från olika butiker, och slutligen måste du montera ihop hela sparkcykeln. Fördelarna med denna process är att du kan anpassa din tricksparkcykel och få hem den exakt som du vill ha den.

Hur designar jag min egen sparkcykel?

Med detta verktyg är det mycket lätt att designa din egen sparkcykel. Varje gång du väljer en del, blir du ledd vidare till nästa steg och presenterad med de delar som passar tillsammans med den del du precis har valt. När du klickar på en del, vill alla relevanta specifikationer framgå, som till exempel vikt, färg och pris. Samtidigt kan du löpande följa med i vad det preliminära totalpriset är medan du väljer delarna, så du kan försäkra dig om att det samlade priset inte plötsligt överstiger det pris du är villig till att betala.

Notera:

  • Din ångerrätt/returrätt förfaller när du eller våra experter börjar att sätta ihop sparkcykeln.
  • Om du köper delar från flera olika brands, kan det krävas specialkunskap för att få delarna att passa perfekt ihop. Och dessutom kan det kräva att man behöver lägga till andra delar. Reservdelarna kommer inte att kosta dig extra om vi samlar sparkcykeln för dig. Detta är i första hand en fråga när du väljer SCS kompression.

Dela din egna tricksparkcykel med dina vänner på Facebook

När du är färdig med att designa din helt nya sparkcykel, behöver du inte vänta tills den levereras till din dörr några dagar senare, för att visa dina vänner. Vår sparkcykelbyggare har en "dela"-knapp som ger dig möjligheten att lägga ut ditt bygge på Facebook så alla kan se.

Så är det bara att säga: Klara, färdiga, bygg din egen sparkcykel!

Att ändra tidigare valda delar kan resultera i att en eller fler valda delar senare i processen vill bli tagit bort pga. inkompatibilitet


Fortsätt
SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor