×
Meny

Skate Clothing and Streetwear

Street kläder och skor

Skatekläder och streetkläder är kända för sin bekväma passform, höga hållbarhet samt coola och tidlösa design. Det är även därför skatekläder och skor används av många som själva inte utövar sporten, och har blivit en av de dominerande stilarna i dagens vardagsmode.

Saker som kepsar, skor, t-shirts och beanies har nått hela vägen till toppen av modevärlden, och de har blivit ikoniska accessoarer utan att kompromissa med dess syfte och det dem är gjorda för- skating.

Från baggy jeans och breda t-shirts till slim fit jeans och tröjor. Skatning sträcker sig över en variation av stilar och är inte begränsat till en särskild typ av människor, utan det passar och bärs av alla.

Ett stort urval av märken inom skatekläder


Vi har valt de bästa och starkaste designerna bland alla våra märken, så du alltid har det senaste inom streetkläder, skatekläder och skate skor. Välj bland hundratals olika produkter som byxor, t-shirts, långärmade t-shirts, tröjor, jackor, vinterkläder, mössor, kepsar och strumpor.

Dessutom har vi även ett brett utbud av tillbehör som solglasögon, nyckelringar, armband, svettband och mycket mer. Alla tillbehör du behöver för att sticka ut från mängden.

Streetkläder för skating

Vi bär vad vi säljer och du kan vara säker på att alla våra kläder och skor är av hög kvalitet och är gjorda för skating. Vi tror på att skatekläder och streetkläder inte bara är begränsat till vuxna, och därför finner du många av våra mest populära kläder och skor också tillgängligt i barnstorlekar.

Vi jobbar aktivt med att hitta nya, coola designer och aktuella märken, så se till att hålla dig uppdaterad på alla nyheter i denna kategori för kläder och skor här.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor