Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Enkel och säker betalning

Du kan betala med:

  • Klarna - Betala direkt, betala senare och dela upp
  • Swish
  • Mastercard, Visa / Visa Electron, JCB
  • PayPal

Säker online betalning

SkatePro använder sig av Altapay och Adyen som transaktionsportal. Både Altapay och Adyen är certifierade av säkerhetsstandarden inom betalningsbranchen (PCI DSS certiferade som level 1 service leverantör). De överensstämmer även med Europeiska unionens förordning som är tillämplig på tillhandahållande av betaltjänster (direktiv EU 2015/2366).

All information som du anger i kassan är krypterat med 256bit SSL. Dina betalningsdetaljer kan endast ses av Altapay/Adyen, vilket innebär att SkatePro aldrig kan se dina kreditkorts uppgifter.

Beloppet av din betalning är reserverat av Altapay/Adyen, och dras först först från ditt konto när din order skickas. SkatePro kan aldrig ändra beloppet på ditt köp.

Valitor secure payment

Trygg e-Handel - Dina informationer är säkra

SkatePro är certifierad av Trygg E-handel, det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg E-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. Detta innerbär:

  • en enkel och transparent köp process
  • vår butik följs upp regelbundet.

Läs mer om Trygg E-handel.

Betrodd verksamhet sedan 1966

SkatePro har ägnat sig åt att sprida passionen för actionsport med sina kunder sedan 1966. Sedan starten har vi haft nöjet att vara i kontakt med över 1 million kunder i Europa och Nordamerika.

SkatePro överstämmer och är en del av den europeiska e-commerce lovgivningen.

Betala med Klarna

I samarbete med Klarna erbjuder vi en rad olika betalningsalternativ. Genom att betala med Klarna kan du betala utan att behöva dela dina kreditkortsuppgifter med nätbutiken. När du väljer Klarna som betalningsalternativ har du 3 möjligheter; betala nu, betala om 30 dagar och betala i delbetalningar. Läs mer om betalning via Klarna.

Betalning med kort

Om du väljer att betala med kort online är bättre säkrad än i den fysiska världen:

  • Du kan kontakta din bank angående att avvisa betalningen när du mottar din betalningsöversigt.
  • Du är inte ansvarig om ditt kort missbrukas hos en online butik.
 
SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor