×
Meny

Säker betalning

Hos SkatePro kan du betala med:

  • Swish
  • Klarna - Faktura & Delbetalning 
  • Mastercard, Visa / Visa Electron, Maestro, JCB
  • PayPal
  • Förskottsbetalning via banköverföring

Så hanteras din betalning

När du skriver in dina kortupplysningar på hemsidan skickas de direkt via en krypterad förbindelse till betalnings-gatewayen. Hos betalnings-gatewayen blir belopp och kortupplysningar godkända hos Valitor. SkatePro har inte tillgång till att se dina kortupplysningar vid något tillfälle.

Valitor secure payment

Säkerhet vid betalning

SkatePro har certifierats med Trygg E-handel.

Detta innerbär:

  • en enkel och transparent köp process
  • vår butik följs upp regelbundet.

Se certifiering
Läs mer om Trygg E-handel.Vår betalnings-gateway är godkänd av Valitor och använder det erkända säkerhetsprotokollet SSL.

Säkerhet vid onlinebetalning

Betalar du med betalningskort är du alltid säkrad mot missbruk. Du har nämligen möjlighet för att avvisa en betalning, när du mottager din betalningsöversikt. Du har ingen självrisk om ditt kort missbrukas i en internet-butik som använder SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalningssystem.

Data du skickar i förbindelse med köp betalt med betalningskort är krypterade (SSL) och det är således bara Valitor som kan läsa dem. Varken SkatePro eller andra har möjlighet för att läsa datan. Beloppet för varorna dras först när varorna skickas från SkatePro. Det kan aldrig dras ett större belopp än det du har godkänt vid köpet.

Faktura eller delbetalning via Klarna

Du kan betala med faktura via Klarna 14 dagar efter att vi skickar din order. Du mottager en faktura från Klarna via mail som du ska betala. För att betala med faktura måste du vara minimum 18 år och ditt personnummer måste valideras hos Klarna (detta sker automatiskt i köpsprocessen). Du kan också välja delbetalning via Klarna. Här delas ditt orderbelopp upp i rater.

Obs: Här hittar du mer information om Klarna och deras villkor.

SkatePro