MENY

Köpvillkor

Följande köpvillkor gäller endast vid köp från Sverige.

SkatePro.se ägd och drivs av

SkatePro ApS
Omega 6
8382 Hinnerup
Danmark

Tlf. 0770 171070
Email: email@skatepro.se
CVR-nr: 28853866

Beställning och betalning

  • VI FÖRBEHÅLLER OSS FÖR TRYCKFEL, LAGERSTYRNINGSFEL OCH PRISÄNDRINGAR. Du blir alltid underrättad vid e-post om detta förbehåll är aktuellt.
  • Alla priser anges som utgångspunkt inklusive 25% moms. Alla ordinarie priser är vägledande listpriser, konkurrenters priser eller SkatePros eget ordinare pris.
  • Om du har skapat ett konto kan du logga in och se innehåll och order-status för alla tidigare beställningar. Har du inte skapat ett konto, framgår avtalet av den orderbekräftelse du har mottagit via e-post.
  • Enbart myndiga personer får beställa hos SkatePro, såvida det inte finns samtycke från föräldrar eller målsman.
  • Väljer du fakturabetalning skickas fakturan per e-post från Klarna när varan skickas från SkatePros lager. Vi tar en avgift för denna betalningslösning 29 kr. SkatePro hänvisar till Klarnas betalningsvillkor när det gäller ev. betalningsrestantier.

Returrätt (Ångerrätt)

Skulle du ångra köpet kan alla varor returneras inom 180 dagar från det datum du har mottagit varan. Om du ångrar ditt köp och ska ha möjlighet att få det hela inköpsbeloppet i retur, ska du returnera varan i samma skick och mängd som när du fick den. Du får alltså pröva varan som i en fysisk butik, utan att egentligen använda den.

Varor kan returneras på följande sätt:

  • Vägra mottagande när varan levereras
  • Returnera din beställning. Läs här hur du returnerar
  • Du kan också välja att använda vårt standard ångerformulär och sända med din retur (se bilaga I)

Kom ihåg att alltid upplysa ordernumret när du returnerar en beställning. Det kan du göra genom att skriva ut en returlapp från vår hemsida, fyll i den och skicka med den tillsammans med returvaran. Genom att använda SkatePros returetikett som kan skrivas ut från vår hemsida, då ska du inte betala för returfrakten (gäller endast det första inköpet). Du ska dock vara medveten om att du är ansvarig för produkten från leverans till vi har fått returen. Se till att produkten är packad på ett säkert sätt under transporten.

När vi mottar varan kollar vi igenom den, och du får därefter återbetalat den korrekta summa. Beloppet överförs alltid till samma betalningsmetod som du betalat med. Har du till exempel betalat med kort, kommer beloppet tillbaka till det det kreditkort som du använde för köpet.

Du är bara ansvarig för produktens värde till följd av annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastslå produktens karaktär och egenskaper. Om produkten är prövad utanför detta anser vi att den är använd, vilket innebär att att du vid tillbakadragande av köpet bara får en del eller ingenting av köpbeloppet i retur, beroende på produktens kommersiella värde.

Det ges ingen ångerrätt på följande produkter:

  1. Tjänster och varor som ska framställas eller anpassas efter konsumentens induviduella behov om utförandet, framställningen eller anpassningen är påbörjad. Det gäller dock enbart när du i förväg har gett ditt samtycke till att SkatePro kan påbörja utförandet m.m. innan ångerrrätten har utlöpt.
  2. Rekreativa fritidsaktiviteter, härunder underhållnings- eller idrottsarrangemang, när det framgår av avtalet, vilken dag eller inom vilken bestämd period den aktualla tjänsten ska utföras.

Reklamation

Det ges efter köplagen rätt att reklamera i 24 månader på alla varor. Reklamationsrätten betyder att du som kund kan klaga över fel och brister vid produkten som har funnits redan vid leverans. Det är dock en förutsättning att dessa brister/fel inte har uppstått som följd av felaktigt användande av produkten eller annat skadevållande beteende som har orsakat felet. Reklamationsrätten betyder att du antingen kan få varan reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller ett avslag på priset beroende på den konkreta situationen och SkatePros avgörande. Detta kräver självklart att reklamationen är berättigad.

Du ska reklamera inom en rimlig tid efter att du har konstaterat felet. Reklamerar du inom 2 månader anses reklamationen alltid vara inom acceptabel tid. Genom att använda SkatePros returetikett, som kan skrivas ut från vår hemsida, får du returfrakten utan kostnad för dig. Var dock medveten om att du är ansvarig för produkt från leverans till vi har fått den i retur. Se därför till att produkten är förpackad ordentligt under transporten.

När du returnerar varan, ber vi dig om att skriva ut en returlapp från vår hemsida, fylla i den och skicka med dem tillsammans med returvaran. Är din returnering av produkten i samband med en reklamation, ska du alltid kontakta SkatePro innan du skickar paketet.

Persondata vid köp

I förbindelse med att du gör inköp på vår webbsajt sparar vi en rad personupplysningar om dig. De upplysningar som vi registrerar är: Ditt för- och efternamn, din adress samt din e-postadress. Vi lagrar inte dina kreditkortupplysningar. Observera att du accepterar vår personuppgiftspolicy ("behandling av dina data"), när du använder denna hemsida, bland annat att vi använder cookies.

Misstanke om missbruk

Vid alla former för missbruk eller misstanke om missbruk förbehåller sig SkatePro rätten att annullera missbrukarens beställningar samt ta bort missbrukarens konto hos SkatePro. Dessutom kommer missbruk föra till en polisanmälan.

Annat

All handel på denna hemsida föregår på svenska. Du kan hitta information om dina tidigare beställningar genom att logga in på din profil (se överst på webbsajten). Din varukorg sparas om du registrerar dig på sajten, således att den e-postas till dig om du inte kan genomföra din beställning.

Bilaga I - Standard ångerformulär

(Detta formulär utfylles och returneras endast om ångerrätten gjorts gällande)

Till
Jag/Vi (*) meddelar härmed att jag/vi (*) önskar att göra ångerrätten gällande i förbindelse med mitt/vårt (*) köpavtal om följande varor (*)/leverering av följande tjänster (*)
Beställt den (*)/mottaget den (*)
- Konsumentens namn
- Konsumentens adress
- Konsumentens signatur (bara om formulärets innehåll meddelas på papper)
- Datum
(*) Ta bort det som inte är relevant

About SkatePro skate shop