×
Meny

Detta får du hos SkatePro

Certifierade av Trygg E-handel

Trygg E-handel certifiering är till för att hjälpa dig som konsument välja rätt e-handelsföretag när du handlar så att du kan känna dig trygg med att handla på Internet. Endast stabila och seriösa e-handels företag har rätten att bära certifieringen Trygg E-handel. SkatePro uppfyller alla kraven så du kan förskra dig om att du får en trygg och bra upplevelse hos oss. Läs mer om Trygg E-handel.

Snabb leverans

Vi levererar inom 1- 3 vardagar, om alla produkterna finns på lager. Den förväntade leveranstiden framgår alltid tydligt i beställningsprocessen och på din orderbekräftelse. Leveransen kommer med spårning, så du kan följa ditt paket hela vägen hem.

Fri frakt över 699 kr

Beställer du för över 699 kr och väljer du leverans till ombud (Bring), betalar vi för frakten. Läs mer om våra olika leveransalternativ.

365 dagars öppet köp

Är du osäker på om du har beställt rätt produkt? Inga problem, hos oss har du 365 dagar på dig att fundera. Läs mer om 365 dagars öppet köb.

Enkel returnering

Behöver du returnera något till oss? Inga problem, vi har sett till så att returprocessen är så enkel som möjligt. Vi erbjuder en returetikett till endast 59 kr. Du printar bara ut etiketten från vår hemsida och lämnar in returen på ditt närmsta postombud. Läs mer om retur

Prismatch Policy

Vi på SkatePro gör allt för att erbjuda dig de bästa produkterna till det bästa möjliga priset. Om du därför kan hitta en produkt till ett billigare pris någon annanstans är du välkommen att kontakta oss, så kommer vi att matcha priset du hittade. Läs mer om vår policy för prismatchning.

4.8 av 5 stjärnor

Våra kunder bedömer vår service med en nästan nästan perfekt score - 4.8 av 5 stjärnor. Läs användarrecensioner.

26 års erfarenhet

Vi känner våra produkter och använder dem själv. Om du har frågor, kontakta oss. Vi är stolta över vår kompetenta kundtjänst och vill bara erbjuda det bästa för dig.

1+ miljoner betjänade kunder

Action sport är vår passion, och vår dröm är att dela denna passion med människor. Fram till nu har vi haft nöjet att betjäna över 1 miljon action sport kunder runt om i Europa och Nordamerika.

20.000+ produkter

Vi har nordens största urval av sparkcyklar, rullskridskor och skateboards. Förutom många kompletta modeller har vi också massor av reservdelar, alltså kan du fortsätta rulla väldigt snart efter att något har gått sönder eller efter att du har uppgraderat din utrustning.

Rådgivning på svenska

Vi tror att du får den bästa supporten på ditt eget språk. Därför pratar vi svenska, även om vi är ett internationellt företag. Vi är här för att hjälpa dig - oavsett om du behöver hjälp med att lägga en order eller bara behöver vägledning i att välja den rätta produkten. Bara ring eller skriv till oss, så är vi klara att hjälpa dig.

Säker handel

Vi förstår om du är bekymrad för din säkerhet och ditt privatliv när du handlar online. Därför använder vi GeoTrust SSL kryptering för att skydda din känsliga data. Därutöver arbetar vi bara tillsammans med kända betalningsmetoder och trovärdiga leveransföretag. Läs mer om säker handel.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor