Påsk Rea
Spara upp till 80%  -  Mer än 2500 nedsatta varor!  -  Klicka här
×
MENY

Detta får du hos SkatePro

Gratis frakt över 599 SEK

Beställer du för över 599 SEK och väljer du leverans till ombud (Postnord), betalar vi för frakten. Läs mer om våra olika leveransalternativ.

365 dagars öppet köp

Hos Skatepro kan du byta dina varor i 365 dagar - och ger självklart pengarna tillbaks för dina varor. Vid byte betalar vi också för den nya fraktkostnad för att få den nya produkt till dig. Läs mer om byte/returnering.

Fri returnering*

Att returnera en produkt är väldigt enkelt. Skriv ut din returetikett, sätt den på förpackningen du ska returnera och lämna in paketet på närmsta postombud. Det är gratis att returnera om du önskar att byta mot en annan produkt, t.ex. byte till en annan storlek eller om du returnerar din order och önskar pengarna krediterade till ditt SkatePro konto. Om du vill att pengarna ska refunderas till ditt bankkonto kan du endast få en full refundering om du betalar för returfrakten själv (om du använder vår returetikett kommer vi dra av 59kr från din refundering). Läs mer om byte/returnering.

Kompetent kundtjänst

Vi känner våra produkter och använder dem själv. Om du har frågor, kontakta oss. Vi är stolta över vår kompetenta kundtjänst och vill bara erbjuda det bästa för dig.

Stort urval

Vi har Nordens storste urval av sparkcyklar, rullskridskor och skateboards. Förutom många komplete modeller har vi också massor av reservdelar, alltså du kan fortsätta på hjul verkligt snart after någonting har gick sönder eller du har uppgraderad din utrustning.

SkatePro