MENY

Detta får du hos SkatePro

Checkmark

Gratis frakt över 599 SEK

Beställer du för över 599 SEK och väljer du leverans till ombud (Postnord), betalar vi för frakten. Läs mer om våra olika leveransalternativ.

Checkmark

180 dagars öppet köp

Hos Skatepro kan du byta dina varor i 180 dagar - och ger självklart pengarna tillbaks för dina varor. Vid byte betalar vi också för den nya fraktkostnad för att få den nya produkt till dig. Läs mer om byte/returnering.

Checkmark

Gratis returfrakt

Förutom att du har 180 dagar till att byta dina varor, så har vi gjort det lätt att returnera helt gratis. Via vår hemsida kan du skriva ut en returetikett och returnera paketet hos närmsta ombud  (Postnord). Läs mer här om hur du returnerar ditt paket.

Checkmark

Kompetent kundtjänst

Vi känner våra produkter och använder dem själv. Om du har frågor, kontakta oss. Vi är stolta över vår kompetenta kundtjänst och vill bara erbjuda det bästa för dig.

Checkmark

Stort urval

Vi har Nordens storste urval av sparkcyklar, rullskridskor och skateboards. Förutom många komplete modeller har vi också massor av reservdelar, alltså du kan fortsätta på hjul verkligt snart after någonting har gick sönder eller du har uppgraderad din utrustning.

About SkatePro skate shop

Trygg e-handel