×
MENY

Detta får du hos SkatePro

Fri frakt över 599 SEK

Beställer du för över 599 SEK och väljer du leverans till ombud (Postnord), betalar vi för frakten. Läs mer om våra olika leveransalternativ.

365 dagars öppet köp

Hos Skatepro kan du byta dina varor i 365 dagar - och ger självklart pengarna tillbaks för dina varor. Vid byte betalar vi också för den nya fraktkostnad för att få den nya produkt till dig. Läs mer om byte/returnering.

Fri retur*

Att returnera en produkt är väldigt enkelt. Skriv ut din returetikett, sätt den på förpackningen du ska returnera och lämna in paketet på närmsta postombud. Det är gratis att returnera om du önskar att byta mot en annan produkt, t.ex. byte till en annan storlek eller om du returnerar din order och önskar pengarna krediterade till ditt SkatePro konto. Om du vill att pengarna ska refunderas till ditt bankkonto kan du endast få en full refundering om du betalar för returfrakten själv (om du använder vår returetikett kommer vi dra av 59kr från din refundering). Läs mer om byte/returnering.

Snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar om det beställda produkterna finns i lager och skickas normalt inom ett par timmar. Leveransen kommer med spårning, så du kan följa ditt paket hela vägen hem. Se din specifika leveransinformation i kassan.

20.000+ produkter

Vi har Nordens storste urval av sparkcyklar, rullskridskor och skateboards. Förutom många komplete modeller har vi också massor av reservdelar, alltså du kan fortsätta på hjul verkligt snart after någonting har gick sönder eller du har uppgraderad din utrustning.

22 års erfarenhet

Vi känner våra produkter och använder dem själv. Om du har frågor, kontakta oss. Vi är stolta över vår kompetenta kundtjänst och vill bara erbjuda det bästa för dig.

Rådgivning på svenska

Vi tror att du får den bästa supporten på ditt eget språk. Därför pratar vi svenska, även om vi är ett internationellt företag. Vi är här för att hjälpa dig - oavsett om du behöver hjälp med att lägga en order eller bara behöver vägledning i att välja den rätta produkten. Bara ring eller skriv till oss, så är vi klara att hjälpa dig.

4.8 av 5 stjärnor

Våra kunder bedömer vår service med en nästan nästan perfekt score - 4.8 av 5 stjärnor. Läs användarrecensioner.

Säker handel

Vi förstår om du är bekymrad för din säkerhet och ditt privatliv när du handlar online. Därför använder vi GeoTrust SSL kryptering för att skydda din känsliga data. Därutöver arbetar vi bara tillsammans med kända betalningsmetoder och trovärdiga leveransföretag. Läs mer om säker handel.

SkatePro