×
Meny

Speed skor

Bra att veta

Speed ​​skridsko skor - en mycket tunt utseende


En speedskridsko har ett mycket smalt och strömlinjeformat utseende. Det råder ingen tvekan om att dessa stövlar produceras och optimeras för hög hastighet. Några av de mycket låga manschettknapparna ser mer ut som en vanlig sko än de som ser ut som något som kan monteras på en ram med några hjul och färdas i hastigheter runt 60 km / h.

På denna sida hittar du stövlar för speedskridskor för män och kvinnor.

Det är mycket viktigt att inline speed skridsko stövlarna ger bra stöd och passar dina fötter väl. Eftersom stövlarna är optimerade för hastighet har saker som liners och en hög manschett tagits bort. Med detta sagt kan några av de skridskoformiga skidstövlarna vara värmgjutna för bästa möjliga passform.

Om du inte har provat speed skridskor före eller kommer från ett par fitness skridskor, kan denna omvandling till minsta komfort vara ett hinder. Speciellt på längre träningstider ute på vägarna. Men oroa dig inte - dina fötter kommer snart att vänja sig på bristen på fotled och ett mjukt foder.

Powerslide är lika med högkvalitativa speedskridskor


Vi har många olika skridskor från Powerslide som enligt vår uppfattning är det bästa märket när det gäller speedskridskor. Om vi ​​tittar på en högpresterande maraton som Berlinmarathon använder nästan alla toppskridskoåkare Powerslide-skridskor. Skalet på de flesta powerlide skridsko stövlar är gjord av 100% kol. Kol är både mycket lätt men samtidigt ett mycket hållbart material vilket gör det perfekt för speedskridskor.

På denna sida hittar du stövlar för speedskridskor för män och kvinnor.

Det är mycket viktigt att inline speed skridsko stövlar ger bra stöd och passar dina fötter väl. Goda stövlar för snabbskridskoåkning är gjorda av kol och kan värmeformas för perfekt passform. Du hittar även skräddarsydda skridskor för dig, speciellt för dig baserat på ett kast av dina fötter.

Skoöverdrag

Höst och vinter kan vara en utmanande tid på året att utöva sporter som speed skating, inline speed skating och rullskridskor. Dina fötter blir blöta och frusna, och detta är något som kan förstöra din dag när du utövar din favoritsport. Men varför låta väder och temperatur styra när du kan göra det du älskar?

Skoöverdrag, eller overshoes som vissa kallar dem, är gjorda för att skydda dina fötter mot vädret och är ett måste om du vill köra året runt. Överdragen du hittar i den här kategorin är gjorda av ett material som håller vatten och vind ute. Hindrar helt enkelt dina fötter från att bli blöta och kalla.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor