Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

BMX Goggles

  Filter
Färger
Varumärken

Håll ditt fokus på topp med BMX goggles

BMX goggles är ett enkelt sätt att hålla solen och dammet borta när du åker runt på banan. De bärs i det öppna området i hjälmen och kan användas i alla väderförhållanden, dessutom ger de dig extra skydd för föremål i luften och om du skulle krascha. Även om de inte är obligatoriskt att bära motocross glasögon så är de ett enkelt sätt att öka din prestation.

När du väljer ett par mx goggles är det värt att tänka på vilken typ av lins du vill ha. Linser brukar delas in i tre olika färgtoner beroende på vilka förhållanden du ska åka i. Ljusa och klara linser är för förhållanden med svagt ljus medan mellantonade linser är mer universella och kan användas både i svagt ljus och mer soliga förhållanden. Mörktonade linser är optimala i ljusa och soliga förhållanden.

BMX goggles kan användas för många sporter

I den här kategorin hittar du en rad goggles som ursprungligen var utformade för andra sporter, t.ex. snowboard eller motocross goggles. På grund av likheten mellan de två sporterna väljer många BMX åkare att använda motocross glasögon.

Den största skillnaden mellan BMX goggles och goggles för vintersporter är att de sistnämnda vanligtvis har dubbla linser, vilket gör att de inte immar lika lätt.

För att vara skyddad på tävlingsbanan är det förstås viktigt att du bär en BMX Hjälm.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor