×
Meny

Skateboard Paket

Beskrivning

Skateboardpaket - Det perfekta paketet för skateboardentusiasten! Skateboardpaketet innehåller allt du behöver för att komma igång med skateboardåkning - eller för att ta dina färdigheter till nästa nivå. Alla våra skateboards är färdigmonterade och levereras med högkvalitativa komponenter för en smidig åktur.

Du kan välja mellan flera olika skateboardmärken. Vi har kompletta skateboards för alla nivåer - från nybörjare till proffs. Och det bästa är att det finns en hel del cool grafik att välja mellan i vårt urval av kompletta skateboards.

Tillsammans med skateboarden får du följande saker när du köper skateboardpaketet:

  • Hjälm: Skydda ditt huvud med en högkvalitativ hjälm som uppfyller alla säkerhetsstandarder. Olika färger och mönster finns tillgängliga, så att du kan hitta den perfekta hjälmen som matchar din personlighet och stil.
  • Uppsättning med skydd: Våra skyddsset innehåller knä-, armbågs- och handledsskydd som skyddar dig mot stötar och blåmärken när du lär dig eller försöker dig på nya trick.
  • Skateverktyg (tillval): Ett skateverktyg är oumbärligt för alla skateboardåkare. Det gör att du kan justera dina truckar, byta hjul och utföra andra underhållsuppgifter. Våra skateverktyg är tillverkade av högkvalitativa material och är byggda för att hålla länge.
Visa alla

recensioner   (12)

Great deal!
Maciej Zyskowski (Kløfta)
21-04-2024
Betyg: 5 av 5!
Mye for pengene 🤩
Morten K. (Hauglandshella)
10-08-2023
Betyg: 5 av 5!
Svært gunstig valg for førstegangskjøpere. Full pakke til lavere pris. Betryggende at alle varer hos SkatePro virker å være av god kvalitet for oss noviser så man slipper å lure.
Bjørn Standal (Molde)
17-07-2023
Betyg: 5 av 5!
👍👍👍
Henning Normann Kravik (Oslo)
11-01-2022
Betyg: 5 av 5!
Visa alla 12 recensioner
SkatePro