×
Meny

Longway Trick sparkcykel Packa 6-12 år

Beskrivning

Vi presenterar Longway Adam Trick Scooter Complete Package - det ultimata paketet för blivande förare och nybörjare som vill kickstarta sin resa in i den spännande världen av stuntskoteråkning. Detta omfattande paket innehåller inte bara den högpresterande Longway Adam Trick Scooter utan även viktig säkerhetsutrustning, inklusive Hangup-hjälm och Hangup-skyddset.

Longway Adam Trick Scooter är konstruerad för precision och hållbarhet och är utformad med nybörjare i åtanke. Den lätta men ändå robusta konstruktionen ger optimal kontroll och manövrerbarhet, så att förarna kan bemästra trick och stunts med självförtroende. Det förstärkta däcket och den responsiva T-bar säkerställer en smidig åktur, vilket gör den till det perfekta valet för dem som precis har börjat sitt scooteräventyr.

Säkerhet är A och O, och Hangup-hjälmen finns här för att skydda förarna när de tänjer på sina gränser. Denna eleganta och bekväma hjälm har ett robust yttre skal och en inre skumvaddering som ger överlägset skydd mot stötar. Med ett justerbart hakband och ventilation för komfort ger Hangup-hjälmen en säker passform utan att kompromissa med stilen. Hangup Protection Set kompletterar paketet med nödvändig skyddsutrustning för knän, armbågar och handleder.

  • Komplett paket skräddarsytt för nybörjare
  • Longway Adam Trick Scooter för precision och hållbarhet
  • Hangup-hjälm för överlägset huvudskydd
  • Hangup Protection Set för omfattande säkerhetsutrustning
  • Perfekt för att behärska tricks och stunts med självförtroende
Visa alla

recensioner   (1)

Det finns inga recensioner på svenska. Visa recensioner på andra språk (1 recensioner)

SkatePro