MENY
×

Land Paddle Longboards

  Filter
Varumärken
Deck längd
Deck bredd
Deck material

Land paddle longboards - street SUP

Med land paddle longboards surfar du runt på en stor longboard med en stav. Land paddling är i grunden densamma som stand up paddling (SUP), men du är på land i stället för vatten. Kahuna Creations har haft denna typ av longboarding i rampljuset och patenterade staven Big Stick, som används för att paddla på landet för att få upp farten. Big Stick staven gör det lättare för dig att hålla balansen på den långa brädan och kan även användas för bromsning. Land paddle longboards är breda och stabila, vilket gör dem lämpliga för alla åldrar - barn och äldre. Några av de Kahuna Big Stick stavarna finns i justerbara storlekar, vilket är praktiskt om du är en familj som kommer att dela dem mellan varandra - naturligtvis under förutsättning att du inte använder dem på samma gång.

Land paddling - bra träning för alla

Land paddling är ett roligt sätt att träna hela kroppen. Tack vare Big Stick staven du använt dina muskler från topp till tå, vilket stärker hela kroppen. Och förutom att stärka musklerna och öka din ämnesomsättning får du stora möjligheter att träna din känsla av balans, som kan hjälpa dig att förbättra dina resultat i andra sporter som surfing och stå upp paddling. Om du gillar att carve och köra downhill, Big Stick staven ett bra verktyg för att få dig långt ner i de intensiva svängarna både utförsåkning samt på plana ytor. Du får då arbeta på din tekniska kompetens samtidigt överarmens muskler.

Kan jag använda mitt vanliga longboard till SSUP?

Det är alltid bättre att använda en longboard, som är speciellt utformad för street stand up paddling (ssup) snarare än någon longboard. Men har du redan en lång longboard och bara vill testa, kanske du vill börja med bara köpa Big Stick staven. Om du då, liksom många andra, bli biten av det, lönar det sig att gå för en riktig land paddle longboard.

Har du några tvivel eller fråga? Kontakta kundtjänst som står redo att hjälpa dig.