MENY
×

Utomhusleksaker

  Filter
Varumärken

Utomhus leksaker till alla

Här hittar du utomhus leksaker till alla åldrar, vilket är optimalt för både rolig utomhus eller inomhus avkoppling i gymnastiksalar. Du hittar både super hållbara frisbees, slackline tillbehör och bumeranger i denna kategori.

Våra bumeranger och frisbees är mycket populära bland alla åldrar. De är av hög kvalitet och är lätt att använda för alla nivåer. De finns i färgglada och coola designer och är tillverkade av bekväma material, så det är säkert och enkelt för dig att gripa dem. Du kan också kasta dem mycket långt och uppnå höga hastigheter, vilket gör dem roliga att använda i stora gräsytor där man verkligen får använda hela utrymmet.

Diabolo

En diabolo är en rolig Jonglering leksaker för alla åldrar, även kallade diabolo på svenska. Det är oftast en enkel leksaker tillverkade av gummi med en metallkärna och en stödjande nylonlina och två träpinnar. Du kan skapa så många olika tricks med en diabolo, både ensam och med vänner. Diabolo leksaken är härledd från den kinesiska jojo, men är utformad i andra material och storlekar.

Hur använder jag min Diabolo?

Den mest grundläggande rörelsen med diabolo leksak måste jonglera det fram och tillbaka på linan. När du behärskar det, kan du öva på att kasta diaboloen i luften och fånga den igen på linjen. Det är möjligt att utföra många olika trick med en diabolo, både i strängen, med en pinne och med hjälp av kroppsrörelser. Dessutom flera diabolos snurrar på ett snöre samtidigt.

Yoyo

En yoyo är en enkel och roliga leksaker som har varit populära i flera generationer. En yoyo är utformad med två runda plattor med ett långt koppel från.

Hur använder jag min yoyo?

Du bör börja med att fästa slutet av snöret till fingret, och sedan kan du kasta yoyoen i en jämn rörelse bort från dig, som kommer att ha yoyoen snurra. Om du behärskar det, kan du gå vidare till nästa nivå med tricks, vanligen genom att göra ett ryck av handen, följt av trickets rörelse. Trick kan både skapas med snöre och ögla.