×
MENY

Pogo stick / Hoppstylta

Med en Pogo pinne, kan du hoppa 2,8 meter!

Pogo-pinnen är en vårstil som används för stunts och actionsport. Extreme pogo, även känd som Xpogo. Pogo-pinnen är en utveckling av vårstilen, men i motsats till leksaksversionen av våren är pogostaven en mer hållbar och högpresterande version - byggd för stunts.

De stunts är ofta utförda i stadliga inställningar, eftersom Pogo-sticken är lätt att ta med, och du behöver inte mycket utrymme för att utföra stunts med det. Kanske har du provat en leksakspogo-pinne, men våra pinnar är så mycket mer än bara en leksak, och du vill inte använda den utan hjälm. På vår toppmodell kan du hoppa så högt som 2,8 meter upp i luften.

Evolutionen av Pogo pinnen

Vårstänger eller pogostavar har varit kända under flera år. Många människor associerar dem med barnens leksak. Män, en gång runt om det nya årtusendet, blev Xpogo-aktörsporterna framåt, och flera människor började utföra stunts och tricks på sina pinnar. Män, på detta punkt, de extrema pogostickorna hittades inte ännu. År 2004 släpptes de första extrema pogostickorna. Dessa pogostavar var konstruerade för att bära större och tyngre ryttare än de klassiska pinnarna. Vidare hade de mer avancerade fjädrar än de konventionella stålspringorna. Pogo-pinnar tillverkarna fortsätter att utveckla material och teknik för att skapa hållbara och högpresterande pogostickor.

Om du letar efter en rolig och actionpackad sport borde du definitivt prova!