×
MENY

Innebandyutrustning

Bra att veta

Innebandyklubbor och annan innebandyutrustning

Innebandy är en mycket populär sport eftersom det kan spelas nästan var som helst. Utomhus eller inomhus - det spelar faktiskt inte så stor roll. Du behöver bara ha något som mål, en boll och en innebandyklubba. Du kan köpa ett helt innebandyset som inkluderar 6 stycken juniorklubbor och två bollar. Den perfekta uppsättningen för att komma igång på skolgården eller ungdomsgården.

I denna kategori hittar du innebandyutrustning för både professionella spelare och nybörjare. Innebandy är även känt som inomhushockey och Unihockey, och det är en kontaktsport inomhus som påminner om hockey. Innebandyutrustningen består av en plastboll med hål, en innebandyklubba för varje spelare och ibland skyddsutrustning.

Hitta rätt innebandyutrustning för både nybörjare och professionella spelare

Rätt längd på klubban ska vara från golvet till din navel. En 96 cm klubba är mer normalt för vuxna spelare medan en juniorklubba är ungefär 75 cm.

Vänligen notera att längden på klubban inte inkluderar bladet. Lägg till ungefär 15 cm för att få den totala längden av klubban. Vårt sortiment av klubbor har olika flex från 23-32. Lågt flex ger en styvare klubba som passar för stora och starka spelare. Än en gång uppmuntrar vi dig att ta en titt på våra kompletta innebandyset avsedda för innebandyklubbar och gymnastik i skolor. Hitta rätt utrustning och gör dig redo att spela!

Din längd Klubblängd
120-140 cm 70 cm
140-150 cm 80 cm
150-160 cm 87 cm
160-175 cm 92 cm
175-190 cm 96 cm
190-210 cm 100 cm