MENY
×

Race BMX Stemer

  Filter
Färger
Varumärken
Längd/modell
Frempind höjd


Hitta rätt Race BMX cykelstång för din byggnad

Race BMX cykelstången är gjord för montering av stången på gaffelaxeln. BMX-stemmen gör också kompressionen på race BMX.

Känslan av den främre delen av racen BMX är till viss del bestämd av race BMX cykelstemmen. Stammar brukar skilja sig från varandra i hur mycket det ökar i höjd och hur länge de är.

Höjd och längd på tävlingen BMX cykelstemmen kommer att påverka hur tidigt du hittar balanspunkten på din BMX-cykel. För att optimera kontrollen föredrar många BMX-åkare att åka med en lång stam.

Överbelastning mot frontbelastning - vad ska man välja?

Styret kan monteras på stemmen på två sätt. En toppladdad stång är monterad på toppen av stammen och en frontbelastad bar monteras på framstycket.

Ofta väljer BMX-ryttare en frontstång för att få mest kontroll och stabilitet ut ur cykeln. Topplast stemen är ofta högre än de främre last stemmen. Vi rekommenderar topplast stemmen om du föredrar att ha baren högre.

Vi har ett stort urval av toppbelastade BMX cykelstem och framstegs BMX cykelstem i många olika utföranden och färger från några av de bästa varumärkena i verksamheten som Animal, Ciari, CliQ, Eclat, Fiend, Haro, Odyssey, Premium, Salt, Skugga och Enkel.