×
Meny

Allt om tricksparkcyklar

En tricksparkcykel är en robust utgåva av en vanlig sparkcykel och kan som regel inte justeras i höjden eller vikas. Den väger mer än en normal sparkcykel och har ofta ett avancerat compressionssystem.

Därför är tricksparkcyklar mycket väl passande till att göra tricks på och köra på rampar med. För att förlänga livslängden på din tricksparkcykel ska du känna dens uppbyggnad och veta hur du underhåller den.

Färdigsamlat / Komplett tricksparkcykel

Är du nybörjare eller vill du slippa för att sätta ihop sparkcykeln själv / inköpa specialverktyg, då rekommenderar vi, att du köper en komplett trick-sparkcykel. Då är du säker på att vara körklar på en gång.

Se vårt urval av Komplett Tricksparkcykel

Saml själv / Custom tricksparkcykel & delar

Har du blivit bra på att göra tricks eller önskar du att designa din helt egen tricksparkcykel, då kan du bygga en custom sparkcykel av olika delar. Detta är inte lätt, Skatepro har därför utarbetad guiden nedan.

Läs guiden: Samling av Tricksparkcykel

Eller gå direkt till en underkategori:

Reklamation & Underhåll

En tricksparkcykel är mekanik och kan därför gå sönder om den inte sköts på ett bra sätt. Undvika därför alltid, vatten, sand, förvaring och körning i fuktiga omgivningar samt onödiga slag.

Utrustning som inte har blivit underhålt tappar bort reklamationsrätten och kan afvisas av producenter vid reklamation.

Läs alltid produktmanualen innan du tar din sparkcykel i användning.

Läs mer om:

Produkter

SkatePro