×
Meny

Skimboard + Surfskate Paket

Beskrivning

Gör dig redo för stranden med vårt Skimboard + Surfskate-paket och upplev den ultimata spänningen med att rida på vågor och shredda. Med detta paket kan du välja den perfekta kombinationen av en skimboard och surfskate från vårt breda urval, vilket ger dig friheten att kryssa på land eller fånga några seriösa vågor.

Våra skimboards är tillverkade av de finaste materialen och med banbrytande design som ger oöverträffad prestanda och stil på vattnet. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller precis har börjat är våra skimboards utformade för att hjälpa dig att ta dina skimfärdigheter till nya höjder.

Våra surfskates förändrar spelreglerna för dem som söker spänning på land. Med sitt innovativa surf truck-system efterliknar våra surfskates känslan av att surfa på trottoaren, vilket gör dem perfekta för att öva på dina rörelser och fånga några vågor även när stranden är långt borta.

Och för att fullända ditt strandäventyr kan du lägga till ett par snygga solglasögon från vår kollektion. Skydda dina ögon från solens bländande sken och se cool ut samtidigt som du gör det.

Missa inte detta fantastiska tillfälle att spara stort och få det bästa av två världar. Vårt Skimboard + Surfskate-paket erbjuder den ultimata bekvämligheten och värdet och ger dig allt du behöver för en episk strandupplevelse. Varför köpa separat när du kan få den perfekta kombinationen till ett oslagbart pris? Köp ditt Skimboard + Surfskate-paket idag och njut av oändligt med sommarkul!

Visa alla

SkatePro