×
Meny

Venom Skate

Venom Skate är dedikerade till att producera högkvalitativa bushings, longboardhjul och andra delar till brädor. Den speciella uretanformeln som används i Venom bushings gör att du kan få den stabilitet och respons som behövs för att höja dina prestationer. Eftersom de finns i ett brett utbud av olika hårdhetsalternativ kan du välja rätt Venom skateboard eller longboard bushings för att matcha just din åkstil.

Förutom bushings är märket känt för sina högpresterande skateboard och longboard hjul. Några av Venom hjulen är utformade för professionell racing och ger utmärkt grepp och hastighet. Så om du är en åkare på hög nivå som strävar efter att dominera World Cup banorna så ska du ta en titt på Venoms hjul.

Venom Skate kommer från USA och grundades 2007 för att tillgodose ett skriande behov av bushings i god kvalitet. På den tiden var tillgången på välfungerande bushings, särskilt för longboards, liten. Med den framgång som kom med sina bushings började Venom Skate producera andra högkvalitativa delar som har blivit favoriter hos många åkare runt om i världen.

Visa alla

Liknande produkter

SkatePro