×
MENY

Elektriska Skateboards / Elektriska Longboards

  Filter
Varumärken

Elektriska skateboards - framtidens person transportmedel?

Elcykeln har blivit alltmer vanlig under de senaste åren och för tillfället ser vi ett stort intresse sprida sig i andra områden som exempelvis elektriska skateboards, som ofta refereras till som elektriska longboards, sparkcyklar och hoverboards. Det finns ingen anledning till att tro att denna utveckling inte kommer fortsätta i många år framöver. Batterikapaciteten blir större, uppladdningstiderna förkortas och hållbarheten av motorerna utvecklas konstant. Så varför inte testa dig på en elektrisk longboard?

Varför välja en elektrisk longboard?

För det första så blir din pendling lättare, miljövänlig och rolig på samma gång. Om du inte vill svettas på en cykel hela vägen till jobbet eller bli ihoppackad på en buss, är den elektriska longboarden lösningen. Du har helt säkert sett den glada personen på sin elektriska longboard på väg genom trafiken eller folkmassorna i en imponerande fart med i princip noll ansträngning, medans du sitter fast i din bil eller i bussen.

Vidare, om du är en trogen longboardare är elektriska skateboards, eller longboards, den perfekta lösningen när du har de där små jobbiga backarna på din väg i skola eller på jobb. På detta vis kan du få din dagliga "longboard fix", medans du undviker att svettas och även gör något positivt för Moder Natur.