MENY
×

Elektrisk Transport

  Filter
Varumärken
Charger Plug Type

Framtidens transportmedel är här

Elcykeln har blivit alltmer vanlig under de senaste åren, och för tillfället ser vi ett stort intresse för andra sorters elektriska transportmedel, som Stary Boards, elektriska longboards, sparkcyklar, hoverboards och Ninebot Segways. Det finns ingen anledning att tro annat än att den utvecklingen kommer fortsätta under kommande år. Batteriernas kapacitet blir större, laddningstiderna förkortas och motorernas hållbarhet förbättras ständigt. Om vi tittar på exemplet med Stary Board, har specifikationerna och kvaliteten förbättras avsevärt mellan den första versionen och fram till idag.

Väljer du Stary Board eller Inboard M1 Longboard?

Här på SkatePro har vi för närvarande longboards från två märken: Stary Board och Inboard M1 longboard. En av de stora skillnaderna är att toppfarten är lite högre på Inboard M1-brädan, som också låter dig byta ut batteriet och därmed öka räckvidden.

Ninebot och Segway - samma sak?

Historien om Segway och Ninebot är ett riktigt drama. Det två-hjuliga, självbalanserande fordonet uppfanns i USA, men uppfinnarna hade en del utmaningar i att få det nya el-transportmedlet lönsamt. Under tiden tillverkade företaget Ninebot i Kina en liknande produkt, men eftersom Segway redan ägde världspatentet för det självbalanserande fordonet, mottogs detta inte väl i USA, och de stämde Ninebot. Hur Ninebot hanterade det? De köpte Segway och slog ihop de två företagen. Det är anledningen till att det självbalanserande elfordonet idag kallas både Ninebot och Segway.