MENY
×

Pulkor

Om du letar efter en pulka är detta rätt ställe att leta. Vi har ett urval av kälkar, pulkor och snowracers och många andra nöjen för vintern. När snön faller och omvärlden blir vit, då är det dags att hitta din pulka fram och komma iväg.

Pulka

En bobsleigh är en viss typ av plast släde, som är mycket populär i Danmark. Den används ofta av barn om vintern på pulkabackar. Fördelen med en pulka är att den kan användas även om det bara finns en liten mängd av snö, i motsättning till slädar i trä som fungerar bäst i större mängder snö. Utanför Danmark vill man huvudsakligen ansluta kälke med den vintersportgren med samma namn. Den typen av bobsleigh som du använder för den här sporten är mycket annorlunda än barn modellerna som du ser på pulkabackarna.

Vårt urval av vanliga pulkor och bobsleighs ger dig möjlighet att få ut det allra bästa ur vinterns kyla. Bromshandtagen på slädarna fungerar både som broms och till styrning. Handtagen gör det möjligt att navigera med släden genom att dra ett handtag i taget. De flesta pulkorna är tillverkade av HDPE-plast med hög kvalitet så att de förblir hållbara och flexibla - även vid låga temperaturer.

Snowracers med ratt

En pulka med ratt eller en snowracers, som det också kallas, garanterar ännu bättre upplevelse vid körning i höga hastigheter. Du sitter högre och har därför en god överblick och eftersom det har en ratt får du bättre kontroll över släden. Dessa så kallade snowracers är ett utmärkt val om du vill ha möjlighet att köra med högre hastigheter och med mer kontroll än en vanlig pulka.