MENY
×

Pulka och kälke

  Filter
Varumärken

Om du letar efter en pulka eller en snowracers, är detta rätt ställe att leta. Vi har ett urval av kälke, pulka och snowracers och många andra nöjen för vintern. När snön faller, och omvärlden blir vit, då är det dags att hitta din pulka fram och komma iväg.

Pulka

En bobsleigh är en viss typ av plast släde, som är mycket populär i Danmark. Det används ofta av barn om vintern på pulka backar. Fördelen med en pulka är att den kan användas även om det bara finns en liten mängd av snö, i motsats till slädar i trä som fungerar bäst i större mängder snö. Utanför Danmark vill man huvudsakligen ansluta kjälke med vinter sportgren med samma namn. Den typ av bobsleigh som du använder för den här sporten är mycket annorlunda än barn modell, som du ser på pulka backarna.

Vårt urval av vanliga pulker och bobsleighs ger dig möjlighet att få ut det allra bästa ur vinterns kyla. Bromshandtagen på funktionerna slädar både som bromsar och styrning. Handtagen gör det möjligt att navigera med släden genom att dra ett handtag i taget. De flesta pulkor är tillverkade av HDPE-plast med hög kvalitet så att de förblir hållbara och flexibla - även vid låga temperaturer.

Snowracers med ratt

En pulka med ratt eller en snowracers, som det också kallas, garanterar ännu bättre erfarenheter vid körning i hög hastighet ner rodelbana. Du sitter högre, och har därför en god överblick och eftersom det har en ratt, du får bättre kontroll över släden. Dessa så kallade snow racers är ett utmärkt val om du vill ha möjlighet att köra med högre hastigheter och med mer kontroll än en vanlig pulka.