×
Meny

Topptursskidor Paket - Skidor och Bindningar

Beskrivning

Ta dig ut i backcountry med stil med vårt Backcountry Ski Package. Detta paket är utformat för äventyrsälskare och ger dig möjlighet att välja din perfekta kombination av skidor och bindningar, och till och med lägga till en praktisk skidväska och halsvärmare för det kompletta paketet.

  • Alpina turskidor: Vårt urval av högkvalitativa alpina turskidor erbjuder den perfekta kombinationen av lätt mångsidighet och robust prestanda. Dessa skidor ger dig den kontroll och smidighet du behöver för att ta dig an alla utmaningar i backcountry.
  • Skidbindningar: Välj de perfekta bindningarna för att matcha din skidstil och pjäxa. I vårt sortiment finns en mängd olika bindningar från toppmärken, utformade för både alpin- och telemarkskidåkning.
  • SkatePro Skibag: Håll dina skidor och stavar trygga och säkra med vår slitstarka SkatePro skibag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en bekväm axelrem för enkel transport.
  • SkatePro halsvärmare: Håll dig varm och skyddad från väder och vind med vår mjuka, fleecefodrade SkatePro halsvärmare. Den är utformad för att hålla dig varm under kalla backcountry-dagar, utan att ge avkall på andningsförmågan.
  • Monteringstjänst: Om du föredrar det kan du få dina bindningar professionellt monterade på skidorna av våra erfarna tekniker. Denna tjänst säkerställer en exakt passform och optimal prestanda i backen. Lägg helt enkelt till tjänsten för bindningsmontering i varukorgen när du checkar ut.

Missa inte den ultimata skidupplevelsen i backcountry. Skaffa den utrustning du behöver för att ta dig an all terräng med vårt Backcountry Ski Package idag.

Visa alla

Specifikationer

Bindning:
Ingår inte
SkatePro