Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
MENY
Tempish

Tempish Ignis 230 Sparkcykel Vuxen

SEK 1.099:-
(8)
Zoom
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter
Från samma märke
Beskrivning

Tempish Ignis är en serie av transport sparkcykelar med stora hjul. Denna 230-modell refererar till hjulstorleken på 230 mm. Med stora hjul på en sparkcykel är det långt lättare att åka på grova och ujämna underlag.

Styret kan vikas ner så du med lätthet kan göra sparkcykeln kompakt nog till att kunna ta med dig när du kommer till din destination. Ytterliggare kan baren på denna Tempish sparkcykel också justeras i höjden, så du med säkerhet kan hitta en behaglig höjd, även till långa turer.

Ignis är gjord av aluminium huvudsakligen, så den är också lätt. Den fjäderbaserade bromsen gör det lätt att sänka farten eller stoppa helt.

Specifikationer
Total höjd:
101cm
Hjul diameter:
180mm, 230mm
Deck design:
Ihopfällbar
Deck längd:
36cm (14.17")
Material:
Aluminium
Headset-type:
Non-integrated
Framgaffel typ:
Med gänga
Bar material:
Aluminium
Bar bredd:
400mm
Clamp storlek:
Double
Hjul profil:
Rund
Kärna material:
Nylon
Kärna design:
Spoked
Kullager precision:
ABEC-7
Broms typ:
Bult/Fjäder
Samling:
Delvis samlad
Max. vikt på förare:
100kg
recensioner   (8)
Bromsen tar inte alls när det är blött ute. Vid kontakt med SkatePro uppges att man inte skall använda sparkcykeln vid blött väglag. Detta framgår inte av produktinformationen på hemsidan. Sparkcykel med stora hjul marknadsförs som ett fordon lämpligt för transport. Min uppfattning är att det inte heller verkar finnas någon vilja från SkatePro:s sida att rätta till misstaget, tex återköp av sparkcykeln.
S. Nyberg (Kungsbacka)
07-03-2018
Betyg: 1 av 5!
Svar från SkatePro:  Alla produkter som vi säljer som använder kullager av något slag rekommenderar vi inte att de ska användas om det är vått ute, då det kan komma in vatten i kullagret som i sin tur orsakar rost. Jag förstår att du har problem med att bromsen inte fungerar när det är vått ute och det är helt enkelt för att vattnet då fungerar som ett "smörjmedel", så att bromsen inte får grepp om hjulet.
Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se eller 0770-171070.
/Niklas
Rsk levering. God kvalitet
Cecilie Hole (HAREID)
30-12-2019
Betyg: 5 av 5!
Synes den er litt for lav, henger igjen på litt ugjevn vei. Må trykke ganske hart på bremse for å stoppen, litt vanskelig for barna. Ellers veldig fornøyd.
Yusuf Demir (Larvik)
31-05-2018
Betyg: 4 av 5!
Handelen gikk raskt og greit, og varen virker bra. Jeg er spent å se hvordan kvaliteten er over tid.
Alexander Bigum (Halden)
15-10-2017
Betyg: 5 av 5!
Min søn fik dette løbehjul i adventsgave. Allerede en uge efter han fik det kunne det ikke slåes sammen. Nu må han tage det med sig rundt uden at slå det sammen
Berit Frederiksen (Ølstykke)
28-12-2017
Betyg: 3 av 5!
Svar från SkatePro:  Vi beklager mange gange at I har oplevet nogle udfordringer med løbehjulet. Vi har sendt jer en email angående sagen, og afventer svar jer :)
Visa alla 8 recensioner