MENY

Frenzy Pneumatic Sparkcykel Stora Hjul 205mm

SEK 1.749:-
Frenzy Sparkcykel

Bra att veta

×
Spara till senare
 styck

Description

Från en av de erkända tillverkare har du denna Frenzy sparkcykeln för vuxna - designad av Slamm Scooters. Sparkcykeln är tillverkad av material av hög kvalitet och är mycket lätt att fälla ihop och bära. Den levereras med en bärrem för enkel transport. Baren är höj- och sänkbara.

Dessa sparkcyklar har stora däck, vilket gör åkturen mjuk och bekväm. Däckstorlek och utformning innebär att de absorberar stötar och slag på vägen bättre än andra skotrar.

Den levereras med ett stativ, så att du kan enkelt parkera denna sparkcykeln med stora hjul vart som helst.

Specifikationer

Total höjd:
81-104cm
Deck design:
Ihopfällbar
Max. vikt på förare:
100kg
Vikt:
4450g
Headsätt-type:
Non-integrated
Konkav:
Platt
Framgaffel typ:
Med gänga
Framgaffel design:
2-deld
Hjul diameter:
205mm
Hjul profil:
Round
Kärna material:
Nylon
Kärna design:
Spoked
Kullager precision:
ABEC-7
Broms typ:
Flex Fender

Bra att veta

Recensioner

Köpte för användning inomhus på betongunderlag (kulvertsystem). Fungerar mycket bättre än gjutethjul och är en "smooth ride"
James M. (Uppsala)
08-11-2016
Betyg: 4 av 5!
Jag är 58 år och använder cykeln för att sparka till och från busshållplatsen. Det funkar bra för den är lätt att bära och ta med sig. Går mjukt och lätt att sparka på. Enda minus är att den är svår att pumpa luft i. Det går inte med pumpen vi har hemma för det är för trångt att komma åt ventilen på de små hjulen. Men jag tog den till macken och den pumpen funkade bra :) Mycket nöjd med mitt köp
Lena Larsson (Göteborg)
18-10-2016
Betyg: 4 av 5!
För dig som letar efter ett smart vis att tjäna tid på tråkiga vardagliga transporter från A till t-banan till B! Detta är ett givet val för en vuxen! Diskret och passande färg för vuxna, svart. En rejäl produkt rakt igenom. Stora däck som du kan köra på kullersten och de olika underlag man träffar på i stan. Riktiga gummistyren med kvalitetskänsla. Bäst av allt du fäller ihop den på bara någon sekund för att enkelt ta med på bussen/t-banan/pendeln. Även styrets handtag lossas med ett klick för att kickbiken skall ta mindre plats. Detta är det enda rätta valet för dig som vill ha en klockren produkt för en rimlig peng! Jag är väldigt nöjd och det var länge sen jag köpte en produkt som överträffade min förväntan med så rejäl kvalitetskänsla rakt igenom. Köp den! Minskade min spendlings tid med 15 min per dag!
Daniel B. (Solna)
15-10-2016
Betyg: 5 av 5!
Förutom att däcken är något svårpumpade (och behövs pumpas ganska ofta) så har den fungerat fint. De tjocka däcken gör den mer lättmanövrerad och klarar småstenar etc. bättre. Jag känner mig nöjd med mitt köp.
Oscar Malmsten (Vänersborg)
26-09-2016
Betyg: 4 av 5!
Bortset fra at den er meget svær at folde sammen, er jeg godt tilfreds med løbehjulet
Gert Nørby Pedersen
21-11-2016
Betyg: 4 av 5!
Trygg e-handel