MENY

Frenzy Sparkcykel 205mm Med Luftgummihjul

SEK 1.699:-
Frenzy Sparkcykel

Bra att veta

Zoom
Välj färg - diameter 
Military
Kräm
Svart
Spara till senare
 styck

Description

Från en av de erkända tillverkare har du denna Frenzy sparkcykeln för vuxna - designad av Slamm Scooters. Sparkcykeln är tillverkad av material av hög kvalitet och är mycket lätt att fälla ihop och bära. Den levereras med en bärrem för enkel transport. Baren är höj- och sänkbara.

Dessa sparkcyklar har stora däck, vilket gör åkturen mjuk och bekväm. Däckstorlek och utformning innebär att de absorberar stötar och slag på vägen bättre än andra skotrar.

Den levereras med ett stativ, så att du kan enkelt parkera denna sparkcykeln med stora hjul vart som helst.

Specifikationer

Total höjd:
81-104cm
Hjul diameter:
205mm
Deck design:
Ihopfällbar
Max. vikt på förare:
100kg
Vikt:
4450g
Headsätt-type:
Non-integrated
Konkav:
Platt
Framgaffel typ:
Med gänga
Framgaffel design:
2-deld
Hjul profil:
Round
Kärna material:
Nylon
Kärna design:
Spoked
Kullager precision:
ABEC-7
Broms typ:
Flex Fender

Bra att veta

Recensioner

Prisvärd sparkcykel
Christian Magnusson (Arvika)
17-01-2017
Betyg: 5 av 5!
Köpte för användning inomhus på betongunderlag (kulvertsystem). Fungerar mycket bättre än gjutethjul och är en "smooth ride"
James M. (Uppsala)
08-11-2016
Betyg: 4 av 5!
Jag är 58 år och använder cykeln för att sparka till och från busshållplatsen. Det funkar bra för den är lätt att bära och ta med sig. Går mjukt och lätt att sparka på. Enda minus är att den är svår att pumpa luft i. Det går inte med pumpen vi har hemma för det är för trångt att komma åt ventilen på de små hjulen. Men jag tog den till macken och den pumpen funkade bra :) Mycket nöjd med mitt köp
Lena Larsson (Göteborg)
18-10-2016
Betyg: 4 av 5!
För dig som letar efter ett smart vis att tjäna tid på tråkiga vardagliga transporter från A till t-banan till B! Detta är ett givet val för en vuxen! Diskret och passande färg för vuxna, svart. En rejäl produkt rakt igenom. Stora däck som du kan köra på kullersten och de olika underlag man träffar på i stan. Riktiga gummistyren med kvalitetskänsla. Bäst av allt du fäller ihop den på bara någon sekund för att enkelt ta med på bussen/t-banan/pendeln. Även styrets handtag lossas med ett klick för att kickbiken skall ta mindre plats. Detta är det enda rätta valet för dig som vill ha en klockren produkt för en rimlig peng! Jag är väldigt nöjd och det var länge sen jag köpte en produkt som överträffade min förväntan med så rejäl kvalitetskänsla rakt igenom. Köp den! Minskade min spendlings tid med 15 min per dag!
Daniel B. (Solna)
15-10-2016
Betyg: 5 av 5!
Förutom att däcken är något svårpumpade (och behövs pumpas ganska ofta) så har den fungerat fint. De tjocka däcken gör den mer lättmanövrerad och klarar småstenar etc. bättre. Jag känner mig nöjd med mitt köp.
Oscar Malmsten (Vänersborg)
26-09-2016
Betyg: 4 av 5!
Bra kjøp! Ruller fint og behagelig, jevn i bremsen, enkel å slå opp og legge sammen. Fin bærerem. Litt mye slark i styret i teleskop-uttreket, men ikke noe følbart problem når sykkelen er i bruk.
Kjetil Ingeberg (Reistad)
09-08-2017
Betyg: 4 av 5!
Meget fornøyd med denne. Veldig bra patent på å legge sammen. Upåklagelig leveranse. Raskt og enkelt + hyggelig kommunikasjon.
Rune Flesvik (Kløfta)
04-07-2017
Betyg: 5 av 5!
Super sparkesykkel til meg (47)!!! :)
Kristine RIsmane (Loen)
21-06-2017
Betyg: 5 av 5!
Veldig stabil sparkesykkel, behagelig kjørekomfort også for voksen. Helt uproblematisk med ujevn asfalt. Superrask levert!
Tina T. (Oslo)
01-05-2017
Betyg: 5 av 5!
Stilig og bra sparkesykkel! Styret kan justeres høyt nok til en voksen person, både kvinne og mann. Litt vanskelig å folde sammen på grunn av vrien knapp. Litt øvelse må til.
Henni-Karine H. (Trondheim)
03-04-2017
Betyg: 5 av 5!
Super sparkesykkel. Lett å bruke, lett å slå sammen, lett å bære. Veldig behagelig med luftfylte hjul! Og god service av Skatepro. Rask respons på bestilling og rask levering.
Anette M. (Holmestrand)
27-03-2017
Betyg: 5 av 5!
Frency Pneumatic Sparkesykkel og tilbehør ble godt mottatt. Fungerer behagelig og perfekt med sine luftfylte hjul. Lett i vekt, enkel Inn-/ utfolding og transport. Reservehjul kan bli aktuelt.
Sigurd Notøy (Tjørvåg)
13-03-2017
Betyg: 5 av 5!
er veldig nøgd med denne sykkelen.Superlett, stødig på vegen i all slags ver, svært enkel å felle opp/ned!
Bothild N. (Bryne)
28-02-2017
Betyg: 5 av 5!
Perfekt til vårt bruk. Solid bygget med luftfyllte hjul, vi bor ved grusveier og det er det eneste som fungerer. Er til datter på åtte fram og tilbake til skole, lett å legge sammen slik at hun kan hentes/kjøres om nødvendig, noe som ikke går med vanlig sykkel. Jeg setter veldig pris på kvaliteten i sykkelen, er ikke samme "sjiten" du får på lekebutikkene. Konklusjon: Veldig fornøyd -Perfekt til vårt bruk
Jan Hugo Nilsen (Hafrsfjord)
10-02-2017
Betyg: 5 av 5!