Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
MENY
Frenzy Sparkcykel

Frenzy Sparkcykel Vuxen 205mm Med fjädring

SEK 1.349:-
(13)
Zoom
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter
Från samma märke
Beskrivning

Från en av de kända tillverkare, kommer transport sparkcykeln Frenzy - designad av Slamm Scooters. Sparkcykeln är tillverkad av material av hög kvalitet och är mycket lätt att fälla ihop och transportera. Den levereras med en bärrem för enkel transport. Baren är justerbar.

Denna modellen av Frenzy använder Super Flex System, en fjäder framgaffel i kombination med en suspension på bakhjulet, vilket bidrar till att göra dina resor mjuka och bekväma, även om du kör på dåliga vägar.

Den levereras med fotstöd, så att du lätt kan parkera den var som helst.

Specifikationer
Total höjd:
80 - 98.5cm
Hjul diameter:
205mm
Deck design:
Ihopfällbar
Hjul hårdhet:
82A
Kullager precision:
ABEC-7
Max. vikt på förare:
100kg
Vikt:
5600g
Passar med
recensioner   (13)
Riktigt bra sparkcykel. Sonen är extra nöjd med fjädringen och hur stabil den är. Dock inte jättestark broms.
Josefin C. (Bunkeflostrand)
02-01-2019
Betyg: 4 av 5!
Snabb bra sparkcykel, använder den varje dag är väldigt nöjd med den. Har två små negativa saker, det första är att brons blir väldigt varm om man åker backe neråt, sparkcykel är super snabb och backen neråt är den super roligt, men om man bromsar så kan det blir väldigt varmt på metal bromsen. Det andra är att back däcken tar en del skada ner den blir varm men det är inte så stor skador, men man ser tydligt små sprickor på den däck efter ett par dagar. Positva delar är den är super snabb, fjedring hjälper mycket när det små hål eller stenar på vägen, man kan ha den på bussen och det tar inte mycket rum, det är enkel att vika in och ut den.
larry zea villamil (Hisings Backa)
20-04-2017
Betyg: 4 av 5!
ja den är fin möjligen hade en handbroms varit bra
Ann Löwenstein (Göteborg)
10-05-2016
Betyg: 3 av 5!
Excellent service! Kjapt levert !
Anne Børresen (Oslo)
13-05-2019
Betyg: 5 av 5!
Veldig behagelig å stå på. Bruker den til og fra jobb. Kunne kanskje hatt litt bedre bremsesystem og liker ikke lydene som kommer når jeg ruller på dårlig asfalt. Synes det er synd siden alt virker som bra kvalitet, men definitivt verdt pengene. Er også meget lett å slå sammen noe som er digg hvis man skal gå eller sitte på buss.
Christoffer Hagen (Oslo)
12-07-2017
Betyg: 3 av 5!
Dette virket som et godt kjøp. Det viser seg imidlertid at bremsen ikke fungerer i det hele tatt når det er noen som helst fukt på bakken. Som i ikke i det hele tatt. Og når det ikke er fukt på bakken, blir bremsen så varm at den smelter gummien på skoen og brenner foten. Dette er med andre ord et godt kjøp om man sparker på tørr, flat bakke. Om ikke, styr unna!
Hege Wagtskjold Eriksen (Bergen)
04-07-2017
Betyg: 2 av 5!
Svar från SkatePro:  Dessverre vil ingen sparkesykkel bremse fungere optimalt hvis det er fuktighet på veien, da det reduserer friksjonen for bremsing. I tillegg er veien også glatt, delene kan ruste og sikkerheten din blir mindre når den er våt ute, så vi anbefaler at sparkesykkelen kun bare brukes på tørre overflater. Når det gjelder varmen, kan det dessverre ikke forhindres å bli varmt på grunn av friksjonen mellom hjul og bremser, men det beste er hvis du bremser svakt og lengre. Hvis du bremser hardere, vil det ikke være så varmt, men pass på å ikke blokkere hjulet da dette kan lage "flat spots" på hjulet. Sparkesykler som dette er selvfølgelig ikke spesifikt designet til å kjøre nedover lange bakker i høy fart selv om den takler det. Den iner seg meget godt for rolige turer fra A til Å som du skriver =)
//Tommy
Hurtig levering og nem at samle.  Hurtigt og smart løbehjul , kan køre stærk og på alt vejbelægninger. Labai greitas pristatymas ir visiskai surinktas. Amortizuoja, gerai vaziuoja visomis kelio dangomis, greitas ir patogus. Tik stabdziai truputeli per silpni.
Laura J. (Helsingør)
10-07-2019
Betyg: 5 av 5!
Hurtig levering og nem at samle. Vores barnebarn er meget glad for den! Bramsesystemet kunne være lidt mere robust.
Ernst Lassen-Vernal (Aalborg)
10-01-2019
Betyg: 4 av 5!
Visa alla 13 recensioner
SkatePro