MENY

Frenzy Sparkcykel 205mm Med fjädring

SEK 1.249:-
Frenzy Sparkcykel

Bra att veta

Zoom
Abus Kod Spirallås
Abus Kod Spirallås
SEK 119:-1 styck
SEK 79:-
Spara till senare
 styck

Description

Från en av de kända tillverkare, kommer transport sparkcykeln Frenzy - designad av Slamm Scooters. Sparkcykeln är tillverkad av material av hög kvalitet och är mycket lätt att fälla ihop och transportera. Den levereras med en bärrem för enkel transport. Baren är justerbar.

Denna modellen av Frenzy använder Super Flex System, en fjäder framgaffel i kombination med en suspension på bakhjulet, vilket bidrar till att göra dina resor mjuka och bekväma, även om du kör på dåliga vägar.

Den levereras med fotstöd, så att du lätt kan parkera den var som helst.

Specifikationer

Total höjd:
80 - 98.5cm
Hjul diameter:
205mm
Deck design:
Ihopfällbar
Max. vikt på förare:
100kg
Vikt:
5600g
Hjul hårdhet:
82A
Kullager precision:
ABEC-7

Bra att veta

Recensioner

Snabb bra sparkcykel, använder den varje dag är väldigt nöjd med den. Har två små negativa saker, det första är att brons blir väldigt varm om man åker backe neråt, sparkcykel är super snabb och backen neråt är den super roligt, men om man bromsar så kan det blir väldigt varmt på metal bromsen. Det andra är att back däcken tar en del skada ner den blir varm men det är inte så stor skador, men man ser tydligt små sprickor på den däck efter ett par dagar. Positva delar är den är super snabb, fjedring hjälper mycket när det små hål eller stenar på vägen, man kan ha den på bussen och det tar inte mycket rum, det är enkel att vika in och ut den.
larry zea villamil (Hisings Backa)
20-04-2017
Betyg: 4 av 5!
ja den är fin möjligen hade en handbroms varit bra
Ann Löwenstein (Göteborg)
10-05-2016
Betyg: 3 av 5!
Veldig behagelig å stå på. Bruker den til og fra jobb. Kunne kanskje hatt litt bedre bremsesystem og liker ikke lydene som kommer når jeg ruller på dårlig asfalt. Synes det er synd siden alt virker som bra kvalitet, men definitivt verdt pengene. Er også meget lett å slå sammen noe som er digg hvis man skal gå eller sitte på buss.
Christoffer Hagen (Oslo)
12-07-2017
Betyg: 3 av 5!