MENY

Frenzy Sparkcykel Stora Hjul 230mm

SEK 1.649:-
Frenzy Sparkcykel

Bra att veta

Zoom
Välj färg - diameter 
Silver
Svart
Spara till senare
 styck

Description

Från en av ​​de största producenterna kommer transportsparkcykeln Frenzy - gjord av Slamm Scooters. Sparkcykeln är gjord av material i hög kvalitet och är mycket lätt att vika samman och ta med sig. Den levereras med en bär-rem för lätt transport. Baren är höjdjusterbar.

Den kommer med ett stöd, så du lätt kan parkera den var som helst.

Specifikationer

Total höjd:
82-105cm
Hjul diameter:
180mm, 230mm
Deck design:
Ihopfällbar
Max. vikt på förare:
100kg
Deck längd:
58cm (22.84")
Vikt:
5000g
Deck bredd:
15cm (5.9")
Hjul profil:
Round
Hjul hårdhet:
82A
Kärna material:
Nylon
Kärna design:
Spoked
Kullager precision:
ABEC-7
Broms typ:
Flex Fender
Samling:
Delvis samlad

Bra att veta

Recensioner

Mycket nöjd med mitt köp och använder den nästan dagligen! Först blev jag lite skrämd över att det var så mycket större än min gamla barn-sparkcyckel men det gick snabbt över för det var så skönt att få plats med båda fötterna på brädan och att ha ett bredare handtag gör otroligt mycket för balansen. Jag må ha hoppats att de stora hjulen skulle ha klarat skrovlig asfalt ännu lite och skramlat ännu lite mindre bättre men den är en enorm förbättring, i jämförelse med den jag hade tidigare känns färden mjuk och tyst. Älskar också att det går så snabbt och smidigt att vika ihop den och slänga den över axeln. Super snabb leverans var det också. Enda minuset är axelremmen som pajade redan första veckan, jag fick en ny skickad till mig men efter att ha läst att flera haft problem med att den inte håller har jag inga stora förväntningar. Det är synd eftersom att jag verkligen värdesätter att kunna ha sparkcykeln över axeln.
Heidi E. (Nacka)
07-06-2017
Betyg: 4 av 5!
Jag har haft denna sparkcykel i ungefär en månad nu. Det finns både bra och mindre bra saker av anmärka på. Först det mindre bra: Plastfästena till bärremmen gick sönder redan efter andra dagen. Hade gärna sätt att dessa var gjorda i metall. När styret är uppfällt i högsta läget så känns det lite instabilt. Nu det bra sakerna: Den är snabb och överlag rätt stabilt byggd. Lätt att fälla ihop och ta med sig på bussen. Jag får plats med foten på deck:et (strl 46-47) vilket är ett stort plus. Jag tycker att den utan tvekan är värd sitt pris. Jag kan bara inte förstå att jag inte har köpt en tidigare. Jag avverkar 3 km på knappt 15 min utan att bli trött. Det tog 3 dagar att få den levererad. Tummen upp för det också.
Glenn Vikell (Jonsered)
10-04-2017
Betyg: 4 av 5!
Kaanoon rolig motion och även balansen förbättras. Kristina 68 år
Kristina Sallysdotter (Solna)
02-11-2016
Betyg: 5 av 5!
Älskar den!! Jag är 36 år med evigt ungt hjärta och jag har använt denna vardagligen till och från jobb, ute med hund, till vänner, bland trafik och jag älskar den! Skulle den gå sönder skulle jag utan att tveka köpa en ny dagen samma dag. Har haft flera liknande modeller inklusive Razor x5 tidigare. Frenzy känns jävligt stabil, rullar bra och där andra modeller ibland skramlar känns Frenzy mjuk och tyst. Man kan plocka av handtagen för att få den 'smalare' och att den har hållare för dem är en snygg detalj. Enkel och snabb att fälla ihop också vilket är en viktig detalk Att den sen är snygg och i ögonfallande är bara ett plus. Klart prisvärd om man är en vardaglig användare vilket jag är.
Pedro N. (Sköndal)
14-10-2016
Betyg: 5 av 5!
Superstolt ägare till kvarterets ballaste sparkcykel! Stabil, snygg, stilren och lättkörd.
Paula Hallberg (Lidingö)
06-09-2016
Betyg: 5 av 5!
Dottern är supernöjd med denna! Snabb, robust och bra åkkänsla. Snabb leverans.
M. Carlström (Limhamn)
28-08-2016
Betyg: 5 av 5!
Snabb leverans och soarkcykeln var enligt beskrivning. Känns robust och tålig även för en fullvuxen karl. Använder den för att pendla till tåget och den rullar fint på asfalt. På trottoaren får man vara lite försiktigare och uppmärksam mot ojämnheter men det fungerar också bra.
Robert Norrby (Uppsala)
18-08-2016
Betyg: 5 av 5!
Skön att köra, lätt att bära. Har kvällsåkt tillsammans med fyra åringen då hon fick en sparkcykel från er när hon fyllde. Många blickar efter oss när vi sparkar förbi grannarna. Snabb leverans.
Mari Sjögren (Borlänge)
14-07-2016
Betyg: 5 av 5!
Är så... nöjd. Är vuxen pensionär, har den i stället för cykel.
Ulla P. (Tyresö)
28-06-2016
Betyg: 4 av 5!
Super bra sparkcykel, snabb och stabil. Transportcykel. Jag är vuxen.
Malin Caron (Viskafors)
08-06-2016
Betyg: 5 av 5!
Mycket nöjd.
sylwia karlsson (Märsta)
25-05-2016
Betyg: 5 av 5!
Använder varje dag!
Rebecka Ioannidis Lindberg (Skarpnäck)
20-04-2016
Betyg: 5 av 5!
Bra och rolig sak att träna med eller ta sig runt i samhället med
christer persson (ekeby)
31-12-2015
Betyg: 5 av 5!
Den gör det den skulle, d.v.s. den är lätt att vika ihop så den smidigt får plats i den lilla bagageluckan på vår Toyota Yaris. Den rullar smidigt hem mig ett par kilometer (huvudsakligen utförsbacke) från parkeringen där jag lämnar bilen åt frun på väg hem från jobbet. Fotbromsen funkar tillräckligt bra. Jag visste att hjulen var hårda, men hade inte helt förstått vad det innebär för åkkomfort och krav på underlag. Asfalten ska vara fri från grus för att det ska funka bra att åka på den.
Björn M. (Vallentuna)
26-12-2015
Betyg: 4 av 5!