Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Sparkcykel Vuxen 230mm

(108)
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Från en av de största producenterna kommer transportsparkcykeln Frenzy - gjord av Slamm Scooters. Sparkcykeln är gjord av material i hög kvalitet och är mycket lätt att vika samman och ta med sig. Den levereras med en bär-rem för lätt transport. Baren är höjdjusterbar.

Den kommer med ett stöd, så du lätt kan parkera den var som helst.

Specifikationer

Deck design:
Ihopfällbar
Hjul diameter:
180mm, 230mm
Deck längd:
58cm (22.84")
Vikt:
5000g
Deck bredd:
15cm (5.9")
Hjul profil:
Rund
Hjul hårdhet:
82A
Kärna material:
Nylon
Kärna design:
Spoked
Kullager precision:
ABEC-7
Broms typ:
Bult/Fjäder
Samling:
Delvis samlad
Max. vikt på förare:
100 kg

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (108)

Är kär i min sparkcykel! Gått och funderat på en egen sparkcykel länge eftersom jag springer efter barnen på väg t skolan. Mitt eget jobb ligger 3 km bort o ibland har jag cyklat men sen vid oväder lämnat cykel vid jobb o tagit bussen hem. Denna är perfekt att rulla till jobbet på och ta med på bussen hem ;-) Så kul att äntligen ha en egen sparkcykel. + Jag som är 1,80 var orolig för att styret skulle vara för lågt men körställningen blir perfekt. Den är ngt vinglig i översta inställning men näst översta räcker fint för mig. + Känns stabil och hållbar + Snabb leverans - Lite trög att bromsa men annars kanske man lättare hade vurpat.
Kristina Nilsson (Kungsbacka)
16-08-2018
Betyg: 5 av 5!
They see me rollin'... Mjuk, skön ride till och från pendel. Grymt snabb leverans (typ två dagar från betald till ha den i handen). Funkar även okej på ojämna underlag såsom grus, gammal asfalt och sand. Enda som är lite skumt och som också är nämnt är när det är blött så kan bromsen, initiellt inte ta helt. Men overall rekommenderar jag cykeln till alla, speciellt pendlare. Också skit KUL att använda! Samt smidig att fälla ihop. 🤙🤙🤙
Anton Viktor Eliasson (Haninge)
08-08-2018
Betyg: 5 av 5!
👍👍👍
åke Sehlin (Gualöv)
30-07-2018
Betyg: 5 av 5!
Ett verkligen lyckat köp! Fick idén till en egen kickbike då jag var ute med min 6-årige son som tycker om att vara ute åka. Nu slipper jag gå efter honom och komma på efterkälken. Nu åker vi istället bredvid varandra.
Mikael K. (Sundbyberg)
23-07-2018
Betyg: 5 av 5!
Jag använder sparkcykel som pendlarfordon i Stockholm. Upplevelsen när jag står på den är fenomenal. De stora hjulen gör att man kan ta större hinder utan problem. Sparkcykel är något stor när den är ihopfälld.
André B. (Täby)
22-05-2018
Betyg: 5 av 5!
Stadig och bra cykel som klarar även mindre gupp i vägbanan. Fungerade bra med byte av cykel när den jag köpte först inte passade mig.
Lennart Holmström (Mölndal)
25-09-2017
Betyg: 5 av 5!
Mycket bra sparkcykel. En del hade klagat på att bärremmens fästen gått sönder fort, men för mig har det funkat bra att ha den över axeln. Däremot är den ju spänd från början, så ev kan det bli för stor kraft på fästena om man inte släpper ut den lite. Jag använder den för korta sträckor: från dörren till bussen, bussen till tåget, tåget till kontoret. Har funkat strålande. Halverar ungefär den tid det tar. För mig som ofta rör mig i arbetet och då ofta växlar mellan kollektivt och gång. Enda minuset: skakig på ojämnt underlag, eller gammal asfalt. Hade ev velat köpa en sparkcykel med dämpning.
Jesper Johansson (Göteborg)
20-09-2017
Betyg: 4 av 5!
mina barnbarn vart mycket glada över cyklarna
lars trobeck (Södertälje)
28-08-2017
Betyg: 5 av 5!
Mycket nöjd med mitt köp och använder den nästan dagligen! Först blev jag lite skrämd över att det var så mycket större än min gamla barn-sparkcyckel men det gick snabbt över för det var så skönt att få plats med båda fötterna på brädan och att ha ett bredare handtag gör otroligt mycket för balansen. Jag må ha hoppats att de stora hjulen skulle ha klarat skrovlig asfalt ännu lite och skramlat ännu lite mindre bättre men den är en enorm förbättring, i jämförelse med den jag hade tidigare känns färden mjuk och tyst. Älskar också att det går så snabbt och smidigt att vika ihop den och slänga den över axeln. Super snabb leverans var det också. Enda minuset är axelremmen som pajade redan första veckan, jag fick en ny skickad till mig men efter att ha läst att flera haft problem med att den inte håller har jag inga stora förväntningar. Det är synd eftersom att jag verkligen värdesätter att kunna ha sparkcykeln över axeln.
Heidi E. (Nacka)
07-06-2017
Betyg: 4 av 5!
Jag har haft denna sparkcykel i ungefär en månad nu. Det finns både bra och mindre bra saker av anmärka på. Först det mindre bra: Plastfästena till bärremmen gick sönder redan efter andra dagen. Hade gärna sätt att dessa var gjorda i metall. När styret är uppfällt i högsta läget så känns det lite instabilt. Nu det bra sakerna: Den är snabb och överlag rätt stabilt byggd. Lätt att fälla ihop och ta med sig på bussen. Jag får plats med foten på deck:et (strl 46-47) vilket är ett stort plus. Jag tycker att den utan tvekan är värd sitt pris. Jag kan bara inte förstå att jag inte har köpt en tidigare. Jag avverkar 3 km på knappt 15 min utan att bli trött. Det tog 3 dagar att få den levererad. Tummen upp för det också.
Glenn Vikell (Jonsered)
10-04-2017
Betyg: 4 av 5!
Kaanoon rolig motion och även balansen förbättras. Kristina 68 år
Kristina Sallysdotter (Solna)
02-11-2016
Betyg: 5 av 5!
Älskar den!! Jag är 36 år med evigt ungt hjärta och jag har använt denna vardagligen till och från jobb, ute med hund, till vänner, bland trafik och jag älskar den! Skulle den gå sönder skulle jag utan att tveka köpa en ny dagen samma dag. Har haft flera liknande modeller inklusive Razor x5 tidigare. Frenzy känns jävligt stabil, rullar bra och där andra modeller ibland skramlar känns Frenzy mjuk och tyst. Man kan plocka av handtagen för att få den 'smalare' och att den har hållare för dem är en snygg detalj. Enkel och snabb att fälla ihop också vilket är en viktig detalk Att den sen är snygg och i ögonfallande är bara ett plus. Klart prisvärd om man är en vardaglig användare vilket jag är.
Pedro N. (Sköndal)
14-10-2016
Betyg: 5 av 5!
Superstolt ägare till kvarterets ballaste sparkcykel! Stabil, snygg, stilren och lättkörd.
Paula Hallberg (Lidingö)
06-09-2016
Betyg: 5 av 5!
Dottern är supernöjd med denna! Snabb, robust och bra åkkänsla. Snabb leverans.
M. Carlström (Limhamn)
28-08-2016
Betyg: 5 av 5!
Visa alla 108 recensioner
SkatePro