×
Meny

Longway Rullskidor Paket Klassisk

Beskrivning

Longway Classic rullskidpaket - din inkörsport till skidåkning utan ansträngning. Varför nöja sig med enskilda produkter när du kan njuta av ett skräddarsytt paket som matchar dina skidbehov? Longway Classic rullskidpaket kombinerar kvalitet, bekvämlighet och prisvärdhet och ger dig det ultimata värdet. Gör dig redo att glida genom dina skidäventyr med lätthet, komfort och stil.

  • Longway klassiska rullskidor: Ge dig ut på en smidig åktur med dessa rullskidor av högsta kvalitet, utformade för komfort och prestanda.
  • Longway Classic rullskidbindningar: Upplev ett överlägset grepp och kontroll med bindningar som är skräddarsydda för dina rullskidor, vilket garanterar en sömlös skidupplevelse

Komplettera paketet med dessa valfria tillägg:

  • Rullskidpjäxor: Lyft ditt skidäventyr med pjäxor som är utformade för ultimat komfort och stöd.
  • Rullskidstavar: Ta dig framåt med stavar av premiumkvalitet som ger optimalt grepp och kontroll.
  • Handskar eller vantar: Skydda dina händer från väder och vind och behåll ett stadigt grepp med vårt urval av högkvalitativa handskar och vantar.
  • Rullskidväska: Se till att din utrustning är säker och organiserad med en hållbar väska som är utformad för rullskidor och tillbehör.
  • Gratis stavspetsfil: Håll dina stavar vassa och redo för action med vår kostnadsfria stavspetsfil.

Obs: Vi rekommenderar att bindningsmonteringen utförs av oss. De flesta bindningar behöver specialverktyg för att monteras korrekt.

Visa alla

recensioner   (5)

Alt er i bedste orden, så fortsæt det gode arbejde mvh johnny. Dog vil det nok tage noget tid at lære at løbe på rulleskiene. Men jeg ser frem til det
Johnny andersen (København N)
01-02-2021
Betyg: 5 av 5!
Super pakke
Max Nor Mwanza Nielsen (Varde)
13-08-2020
Betyg: 5 av 5!
Great value for the money. I am very happy with the purchase.
Marcin B. (Grangemouth)
31-03-2024
Betyg: 5 av 5!
Very happy with my package, let's begin to roll now!
Erika Ullmann (Dublin)
30-03-2021
Betyg: 5 av 5!
Visa alla 5 recensioner
SkatePro