Glad påsk!
1=1 Påsk-kampanj  -  Klicka här
×
Meny

Snowboard Bindning och Montering - Snowboard Paket

Beskrivning

Vill du ta dig an backarna med ny utrustning? Vårt paket med snowboard och bindningar är det perfekta sättet att få allt du behöver för att ge dig ut i backarna. Mixa och matcha din favoritsnowboard från våra toppmärken och para ihop den med bindningar som ger utmärkt prestanda och stabilitet.

Komplettera din snowboardinstallation med våra tillval. Lägg till en snowboardväska som skyddar din utrustning under transporten, och glöm inte en halsduk som håller dig varm under de kyliga dagarna på berget. Oavsett om du väljer att anpassa din utrustning eller satsa på en komplett setup kan du spara pengar genom att kombinera snowboard och bindningar i vårt snowboard- och bindningspaket!

Missa inte detta fantastiska tillfälle att få tag på den senaste snowboardutrustningen. Vårt paket med snowboard och bindningar ger dig den perfekta kombinationen av kvalitet, prestanda och prisvärdhet. Gör dig redo för en episk säsong av snowboardäventyr - hämta ditt paket idag!

Och glöm inte att lägga till tjänsten för bindningsmontering, om du vill att våra experter ska montera bindningarna åt dig.

Visa alla

Specifikationer

Bindning:
Ingår

recensioner   (2)

Used this to get a slight discount when purchasing the board and bindings together. They were delivered separately and I mounted them myself. If I remember correctly that was the option I chose on purpose.
Brendan Young (Eidsvoll)
31-01-2023
Betyg: 5 av 5!
Visa alla 2 recensioner
SkatePro