×
Meny

Freeride Skidpaket

Beskrivning

Är du redo att ge dig ut i backen med lite ny fräsch freeride-utrustning? Då behöver du inte leta längre än till vårt paket med freerideskidor och bindningar! Med detta paket har du friheten att skapa din egen idealiska setup, med ditt val av freeride-skidor och bindningar.

  • Freeride-skidor: Vårt urval av friåkningsskidor är utformade för äventyrare som älskar att utforska utanför de upptrampade stigarna. Dessa skidor utmärker sig i djupt puder och varierande terräng och ger den ultimata upplevelsen av puderskidåkning.
  • Bindningar: Vår kollektion av skidbindningar är handplockad för att komplettera våra freeride-skidor perfekt. Våra bindningar är justerbara och kompatibla med olika sulnor för pjäxor, vilket ger en säker och bekväm passform för alla skidåkare.

För att komplettera ditt freeride-paket erbjuder vi en skibag som gör det enklare att transportera dina skidor. Du kommer också att kunna lägga till en GRATIS SkatePro halsvärmare för att hålla dig varm i backen!

För extra bekvämlighet erbjuder vi professionella monteringstjänster mot en extra avgift. Våra erfarna tekniker ser till att dina bindningar är korrekt och säkert installerade, vilket ger dig sinnesro och bästa möjliga prestanda på snön.

Varför köpa ett paket med freeride-skidor? Genom att välja vårt paket med freerideskidor och bindningar sparar du inte bara pengar jämfört med att köpa produkterna individuellt, utan du kan också njuta av bekvämligheten med att ha din utrustning perfekt matchad och redo för action. Med vårt noggrant utvalda sortiment av högkvalitativa produkter och tillbehör har vi allt du behöver för att ta din freerideåkning till nästa nivå.

Visa alla

Specifikationer

Bindning:
Ingår inte

recensioner   (1)

Perfect job. Very profesdional
William Roberts (Afton)
10-05-2023
Betyg: 5 av 5!
SkatePro