×
Meny

Running Basic Strumpor

1 par
St.
1 par
2 par
Limited quantity available
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
7 par
8 par
9 par
10+
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
7 par
8 par
9 par
Limited quantity available
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt över 899 kr
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Se också

Beskrivning

Förhöj din löpupplevelse med våra Seger Running Basic Socks, tillverkade av Seger Socks, ditt pålitliga varumärke för förstklassiga fotbeklädnader.

Dessa basstrumpor är designade för att ge bästa möjliga komfort och stöd under löprundan och är den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil.

Strumporna är tillverkade av högkvalitativa material och har exceptionell andningsförmåga och fukttransporterande egenskaper. Säg adjö till svettiga fötter och obehaglig lukt, även under intensiva träningspass. De förstärkta tå- och hälpartierna ger ökad hållbarhet, vilket gör dem idealiska för regelbunden användning och längre löprundor.

Seger Running Basic Socks har en åtsittande passform med stöd för hålfoten och förhindrar att strumporna glider och blir hopknycklade, vilket ger en säker och bekväm passform under hela löprundan. Den sömlösa tåkonstruktionen minimerar irritation och obehag, så att du kan fokusera på din prestation utan distraktioner.

Dessa basstrumpor finns i en rad olika färger, inklusive svart, vitt och grått, och kompletterar sömlöst din löparklädsel. Med sin diskreta men ändå eleganta framtoning passar de både för vardagliga löprundor och tävlingslopp.

Upplev skillnaden med Seger Running Basic Socks - din perfekta följeslagare för att uppnå dina träningsmål. Ta på dig komfort, prestanda och stil och njut av varje steg på din löprunda med Seger Socks.

Populära produkter

Visa alla

SkatePro