×
Meny

Cruiser Board Paket

Beskrivning

Att åka runt i stan är en barnlek när du har den perfekta utrustningen, så varför inte göra det enkelt för dig och skaffa Cruiser Board Package? Med detta fantastiska erbjudande kan du bygga ditt eget personliga skateboardparadis med en komplett cruiser-skateboard och en skateboardhjälm. Välj och vraka och skapa den setup som matchar din stil.

Paketet med Cruiser-bräda innehåller:

  • Komplett cruiser-skateboard: Få en högkvalitativ cruiser-skateboard som är perfekt för carving och cruising runt stan.
  • Skateboardhjälm: Skydda huvudet med en skateboardhjälm som uppfyller alla säkerhetsstandarder och finns i olika färger och stilar.
  • Tillval: Lägg till ett skateboardverktyg i paketet. Med ett skateboardverktyg kan du enkelt justera och reparera din skateboard när du är på språng.
  • Valfritt tillval: Uppgradera din säkerhetsutrustning med en uppsättning skydd, inklusive knä-, armbågs- och handledsskydd. Håll dig skyddad från topp till tå.

Genom att köpa Cruiser Board Package sparar du inte bara pengar utan kan också njuta av bekvämligheten med att ha alla dina skateboardtillbehör på ett ställe. Med de valfria tilläggen kan du dessutom anpassa ditt paket så att det passar dina specifika behov. Så skaffa Cruiser Board Package idag och börja rulla med stil!

Visa alla

SkatePro