MENY
×
Tillbaka |

Powerslide Swell 100 Blå Inlines

SEK 1.649:-
SEK 2.799:- SPARA SEK 1.150:-
Powerslide inlines
Zoom
Skynda dig! Det finns bara 2 på lager
SkatePro Windbreaker Vest
SkatePro Windbreaker Vest
SEK 549:-1 styck
SEK 169:-  Visa storleksguide
SkatePro Fitness Ryggsäck
SkatePro Fitness Ryggsäck
SEK 409:-1 styck
SEK 209:-
 
1

St.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+
par
  Spara till senare

Description

Med Swell serien, har Powerslide försökt skriva om boken på fitness rullskridskor. De började från noll och har gjort det bästa de kunde för att skapa en unik och enastående kondition rullskridsko som ger låg vikt, mjuk start boot-konstruktion och också allt populärare 3-hjuls setup.

Den inbyggda liner gör stöveln har en delvis mycket exakt, men också mycket bekväm passform som gör rullskridskon oerhört lyhörda. Ström sticka toppen gör att rullskridskon andas och bidrar till bekväm passform. På grund av den anatomiska formen av skalet med integrerad fotled stoppning, finns det inget behov för extra vrist stoppning. Därför Powerslide kunna göra övre och liner in i ett enda skikt.

Den medföljande HABS "höj- och sänkbara" broms hjälper dig att kontrollera broms.

Specifikationer

Hjul diameter:
3x100mm
Ram material:
Aluminium
Känga/Skal typ:
Gjutna, Mjuk
Innerkänga detaljer:
Inbyggd, Ventilerad, Stötdämpning, Anatomiskt utformad
Låssystem:
Snöre, Powerstrap, Mikro-justerings spänne
Kullager precision:
ABEC-7
Hjul hårdhet:
86A
Ramtyp:
Flat setup
Axelavstånd:
255mm
Max. hjul diameter:
100mm
Känga material:
Mesh, Kevlar, Läder
Cuff:
Mid-cut
Montering:
Längs, Tvärs
Broms:
Inkluderad (valfritt), Justerbar
Rekommenderad för:
Fitness åkning

Recensioner

Bara kört en vända en så länge . Men grymt nöjd hittills. Rekommenderar
Tobias Svanström (Hägersten)
05-09-2017
Betyg: 5 av 5!
Köpte Bladerunner för 1300 kr som mer eller mindre skalade bort skinnet på mina fotknölar/ankeln efter 5 min. Dessa tryckte nästan ännu hårdare på respektive fotknöl och ankel. Denna typen utav Inlines/freeskates tar ingen hänsyn till att du har en ankel eller fotknölar då dom är gjorda i hårdplast utan extra vadning för din ankel/fotknöl. Mina pjäxor/hockeyinlines/skridskor kan jag ha spända/knäppta en hel dag och aldrig få ont då alla dessa 3 är korrekt designade med stöd för fotknöl och ankel. Jag har inte missbildade fötter eller liknande, nej jag har bara stora fötter, 44-45 (beroende på skor och märke), men alla har en ankel och fotknölar, och det är din ankel och övre fotknöl som krossas och blir skinnflådd på insidan utav utav din fot . Tack men nej tack, totalt värdelösa inlines för mig och majoritetens fötter så vidare du inte är gymnast med 36 i storlek så köp något annat.
Ken Breisch (Hässleholm)
13-09-2016
Betyg: 1 av 5!
Svar från SkatePro:  Beklagar, att du har upplevt att de skaver så mycket. Även om alla har anklar och knölar kan passformen skilja ganska mycket från model till model då alla fötter är olika, och om man inte har fått rätt storlek kan de lätt skava. Samtidigt kan det också bero på hur hårdt man spänner dem. Om man har några som skaver som du har upplevt kan man använda footies för att undgå skavet. Kontakta gärna oss på email@skatepro.se om du vill byta storlek eller har frågor. /Phillip