×
Meny

Alien Workshop Skateboards

Alien Workshop är kända för deras ikoniskt kreativa designs och de är ett allmänt erkänt varumärke inom skateboardscenen. Det USA-baserade företaget förser skateboardåkare av alla erfarenhetsnivåer med högkvalitativa och högpresterande Alien Workshop decks, kompletta skateboards och longboards som har flashiga och levande grafiker. Om du vill matcha din stil med din bräda så erbjuder företaget också Alien Workshop kläder med igenkännbara tryck och logos.

Företaget grundades år 1990 av Chris Carter, Mike Hill och Neil Blender och Alien Workshop har en lång historia inom skateboarding kulturen. Iden bakom Alien Workshop var att skapa ett annorlunda skateboard märke som håller sig till sin ideologi och arbetar på sina egna termer. Företagets högkvarter och personal håller till i en isolerad bunker i Ohio, vilket har inspirerat stilen och personligheten hos Alien Workshop skateboards.

Så gör dig redo att sticka ut ur mängden i skateparken när du filar på dina tricks med Alien Workshop skateboards och decks!

Visa alla

Liknande produkter

SkatePro