×
Meny

Glide Tape Eco 10m Glidvalla

(2)
1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
7 styck
8 styck
9 styck
10+
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
7 styck
Limited quantity available
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt över 899 kr
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Se också

Beskrivning

Något som vi alla kan göra tillsammans och hålla med om att det är värt att göra, är att ta hand om planeten. Så varför inte göra det lite mer, medan du sätter på en remsa Optiwax glidtejp på dina skidor?

Serien Eco med glidtejp från Optiwax är gjord för att ha en mycket liten påverkan på miljön men riktigt stor påverkan på dina skidor. Applicera denna glidtejp både på ovan och undersidan av dina skidor så de kan glida enkelt genom snön. Dessutom hjälper denna funktion till att hålla dina skidor torra och hindrar is från att byggas upp.

Både pappersdelen av tejpen och lådan den kommer i är gjord av återvunnet papper. Vallan som använts till denna tejp är ett biologiskt nedbrytbart material, fritt från fluor, som ger dig optimalt glid i de flesta förhållanden. Denna glidvalla fungerar från -20°C upp till +5°C, vilket betyder bra mångsidighet eftersom den kan användas i varierande väder.

Denna vanliga version är 60 mm bred och är perfekt för de flesta typer av längdskidor. Tejpen är enkel och snabb att applicera och ger dig mer tid att åka skidor. Applicera tejpen enkelt med värme och borsta efteråt.

Specifikationer

Temperatur:
+5 till -20 °C
Aktivitet:
Längdåkning
Vaxtyp:
Glide Tape
Fluor-innehåll:
Ingen fluor
Vax bredd:
60mm
Vax Längd:
10m

Populära produkter

Visa alla

Från samma märke

recensioner   (2)

I took Optiwax Glide Tape to rewax my xc skin skis whilst on holiday. Less risk of contaminating skins with wax and no mess from scraping. Iron on and brush off. Very easy to use and great glide!
Norman M. (Littleborough Lakeside Ward)
24-02-2020
Betyg: 5 av 5!
Easy to use and lasts well. Sometimes uneven when applied so I give it a quick iron once the paper is removed to smooth out and make brushing easier.
Simon Collier (Widnes)
22-01-2019
Betyg: 5 av 5!
SkatePro