MENY

Chaya Fashion Rullskridskor

SEK 1.199:-
SEK 1.449:- SPARA SEK 250:-
Chaya skates
Zoom
Välj sko storlek 
SkatePro DeLuxe Skridsko väska
SkatePro DeLuxe Skridsko väska
SEK 259:-1 styck
SEK 199:-
Tempish Skosnöre 230cm
Tempish Skosnöre 230cm
1 par
SEK 49:-    
Spara till senare
 par

Description

Dessa Fashion rullskridskorna från Chaya är high-end quad rullskridskor, som innehåller en hel del av den teknologin som Chaya har utvecklat och förbättrat genom sin kärlek och erfarenhet av roller derby.

Kängan har utförs med ett högt fotledsstöd. Den är täckt med vinyl för en klassisk utseende och god slitstyrka. Heel Cuppen är varmeformbar och ger dig en skräddarsydd passform. Den anatomiskt formade ankelområdet säkerställer rätt mängd stöd och gör rullskridskona bekväma att använda även under långa turer.

Chaya har valt att tillämpa sina Shira plattor på dessa quad rullskridskor. De är gjorda med en blandning av nylon och glasfiber, vilket gör dem starka, och håller vikten nere. Kombinerat med 20 ° gjutna aluminium trucks och Jelly Interlock cushions får du en mycket lättmanövrerad rullskridko, som är rolig att köra och mycket lätt att kontrollera.

Shira plattorna komma med Chaya Dual center Montering, vilket gör dem lätta att byta till en annan Chaya känga. Detta innebär att du kan använda plattsen till flera olika kängor, beroende på var och vad du åker.

Octo Paseo hjulen är tillverkade med en mjuk och greppvänligt durometer. Controller toe stopper gör att ändring av riktning och bromsa blir en lek.

Specifikationer

Hjuldiameter:
62mm
Plate-material:
Fiber, Plast, Komposit
Kängtyp:
Konstrullskridsko-åkning
Inner käng detaljer:
Inbyggd, Anatomiskt utformad, Värme formbar
Låsmekanism:
Snöre
Kullager precision:
ABEC-7
Hjulbredd:
38mm
Hjul hårdhet:
78A
Hjulmaterial:
PU gjutet
Truck gummi:
84A
Käng material:
PU-läder
Material innerkänga:
Mesh, Skum
Cuff:
Hög ankelstöd, Inbyggd
Broms:
Ja
 

Recensioner

Flot og meget fast/stabil støvle. Ug herfra
Pernille Kartin
11-05-2017
Betyg: 4 av 5!