MENY

Chaya Fashion Lila Sida-By-Sida Rullskridskor

SEK 1.449:-
Välj shoe size
×
Spara till senare
 par

Description

Dessa Fashion rullskridskor från Chaya är high-än side-by-side rullskridskor, som inkorporerer en massa av de teknologier, som Chaya har utvecklat och förbättrad genom deres kærlighed till och erfarenhet med roller derby.

Stöveln är utfört med hög fotledsstöd. Den är beklædt med vinyl för ett klassisk udseende och bra slidstyrke. Häl cuppen är varmeformbar och låter dig skræddersy pasformen. Det anatomisk udformede ankelområde säkrar den rette mängd stöd och gör rullskridskon behaglig att använda, själv vid længerevarende køreture.

Chaya har valgt att använda deres Shira plates på dessa side-by-side rullskridskor. De är gjord med en blanding av nylon och glasfiber, vilket gör dem starka och håller vikten nede. Kombineret med 20° støbte aluminiumstrucks och Jelly Interlock cushions får du en mycket manøvredygtig inline, som är rolig att köra på och ytterst lätt att kontrollera.

Shira plates kommer med Chayas Dual center Mounting, som gör dem lätta att skifte över på en annan Chaya känga. Det gör, att du kan använda platesene till flera olika kängor, afhængigt av hvor och vad du skater.

Octo Paseo hjulen är gjord med en mjuk och grippy durometer. Controller toe stopperen gör retningsskift och opbremsninger till en lek.

Specifikationer

Hjul Diameter:
62mm
Plate Material:
Fiber, Plast, Komposit
Känga typ:
Gjutna
Innerkänga detaljer:
Inbyggd, Anatomiskt utformad, Värme formbar
Låsmekanism:
Snöre
Kullager precision:
ABEC-7
Hjulbredd:
38mm
Hjul hårdhet:
78A
Hjulmaterial:
PU gjutet
Ramtyp:
Rullskridsko
Truck gummi:
84A
Känga material:
PU-läder
Innerkänga material:
Mesh, Skum
Cuff:
Hög ankelstöd, Inbyggd
Broms:
Ja

Recensioner

Inga recensioner. Var den första som gör en recension på denna produkt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!
Ta emot e-mails med specialerbjudanden, tips och produktnyheter (börjar i 2017).
               
Trygg e-handel