Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

DPS Yvette 112 Foundation Offpist Skidor

Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

De här är de bredaste skidorna i serien Yvette Foundation. Dessa freeride- och backcountry-skidor är tillverkade för kvinnor som älskar att surfa i djup pudersnö på baksidan av berget. Denna utgåva av Yvette-skidorna har en midjebredd på 112 mm, som skapar bra flytegenskaper medan de fortfarande är snabba från kant till kant.

Skidorna är tillverkade med konstruktionen Foundation, som är en blandning av kol, bambu, poppel och glasfiber. Kärnan av bambu och poppelträ omges av strängar av kolfiber och triaxialt flasfiber på ovan- och undersidan, vilket skapar en utmärkt blandning av kraft och dämpning. Det är riktigt bra egenskaper för att tackla många olika typer av snö, allt från hårdpackad eller uppåkt snö till mjuk djupsnö.

Dessutom har dessa skidor funktionen Paddle Tech (PT). Det är en design som gör det enklare att svänga och ger en mjuk och skön åkning, med en avsmalnande form och plattare sidecut-område.

  • Passar för 70% backcountry och 30% pist
  • Bindningar: Ingår ej

Notera: Vid köp av både skidor och bindningar från oss så monterar vi och justerar bindningarna gratis. Om det är aktuellt för dig, vänligen skriv in informationen när du lägger din order.

Specifikationer

Bredd:
141/112/128 mm
Midje bredd:
112mm
Bästa användning:
Freeride
Nivå:
Avancerad
Prestanda:
20% on-pist - 80% off-pist
Radius:
15m
Vikt - per par:
3040g
Core material:
Carbon, Balsa
Profil:
Camber, Tip och Tail Rocker
Bindning:
Ingår inte
Kön:
Kvinna
Visa alla

SkatePro