×
Meny

Tilt Theory Kit

Beskrivning

Gör dig redo att ta din stuntskoterkörning till nästa nivå med Tilt Theory Kit, som innehåller högkvalitativa Tilt-delar som kombinerats för att ge dig en exceptionell körupplevelse.

Tilt Theory Kit innehåller:

  • Scooterdäck för Tilt Theory: Upplev oöverträffad kontroll och stil med Tilt Theory 3 scooterdeck, med en förbättrad "Crook Nook"-form för förbättrade nose-trick-funktioner och en lådformad design med en curbed baksida för enkel slipning. Välj mellan en mängd olika storlekar för att hitta den perfekta passformen för din körstil.
  • Skoterbar med lutning: Lyft din körning med vårt urval av högkvalitativa Tilt-skoterstänger, alla tillverkade med precision och konstruerade för att klara även de mest krävande stuntsen.
  • Tilt scootergaffel: Upplev överlägsen styrning och kontroll med Tilt scootergaffel, utformad för att ge optimal precision och respons för alla dina freestyle-trick.
  • Tilt skoterhjul (tillval): Komplettera din setup med en uppsättning Tilt scooterhjul, som finns i en rad olika storlekar och färger för att matcha din åkstil och dina preferenser.
  • Headset för Tilt-skoter (tillval): Säkerställ smidig och enkel styrning med Tilt scooter-headsetet, med högkvalitativa lager för minskad friktion och ökad hållbarhet.
  • Grepptejp för Tilt-skoter (tillval): Lägg till den perfekta pricken över i:et på din anpassade skoter med Tilt griptape, som ger överlägset grepp och kontroll samtidigt som du visar upp din unika stil.

Genom att välja Tilt Theory Kit sparar du inte bara pengar på exceptionell Tilt-utrustning utan får också möjlighet att bygga din egen anpassade scooter, skräddarsydd efter dina exakta körpreferenser. Missa inte chansen att förhöja din körupplevelse - beställ ditt Tilt Theory Kit idag och lås upp en värld av möjligheter.

Visa alla

recensioner   (1)

WORTH IT
David Peterlin (Log pri Brezovici)
21-11-2023
Betyg: 5 av 5!
SkatePro