×
Meny

Kickbike deck Paket

Beskrivning

Anpassa din stuntskoter med vårt Scooter Deck-paket! Välj ditt favoritskoterdäck, griptape för stuntskoter, hjul för stuntskoter (tillval), kendama (tillval) och få allt du behöver för att uppgradera ditt däck, samtidigt som du sparar pengar genom att köpa det i ett paket istället för att köpa varorna individuellt.

Detta paket innehåller:

  • Stuntskoter däck: Välj bland en mängd olika däck av högsta kvalitet, utformade för olika körstilar och färdighetsnivåer.
  • Griptape för stuntskoter: Välj mellan olika färger och texturer för att sätta stil på ditt däck och förbättra greppet.
  • Hjul till stuntsparkcykel (tillval): Komplettera din scooter med en uppsättning högpresterande hjul som finns i olika storlekar, material och färger.
  • Kendama (tillval): Lägg till ett roligt och utmanande element till din åkupplevelse med denna klassiska leksak som är perfekt för att förbättra koordinationen mellan hand och öga och balansen.

Missa inte detta otroliga erbjudande! Beställ ditt Scooter Deck Package idag och ta din scooteråkning till nya höjder!

Visa alla

recensioner   (37)

Good price
Ala Kulianok (Hägersten)
08-06-2023
Betyg: 5 av 5!
En får tacka för rabatterade priser.
Jimmy Carlsson (Karlskoga)
26-05-2023
Betyg: 5 av 5!
Perfect
Matias Meling (Stavanger)
03-01-2023
Betyg: 5 av 5!
Amazing
Stephen Maskill (Wetherby)
13-08-2023
Betyg: 5 av 5!
Great
Kevin Arkell (Warminster)
25-07-2023
Betyg: 5 av 5!
Great value, saved loads of money even though he didn’t need new bars it made sense to get them so he can use them later.
Conrad Armstrong (Alton)
27-04-2023
Betyg: 5 av 5!
Visa alla 37 recensioner
SkatePro