Glad påsk!
1=1 Påsk-kampanj  -  Klicka här
×
Meny

Barn Ice Skate Paket

Beskrivning

Letar du efter det perfekta skridskopaketet för att få dina barn att glida fram på isen? Då behöver du inte leta längre än till vårt skridskopaket för barn! Vårt noggrant utvalda urval av skridskotillbehör innehåller allt som dina små skridskoåkare behöver för att ta sig an rinken med självförtroende och stil.

Paketet med skridskor för barn innehåller:

  • Skridskor för barn: Våra skridskor är utformade för att ge optimalt stöd och komfort för unga fötter, vilket garanterar en smidig och trevlig skridskoåkning.
  • Skridskoskydd: Skyddar ditt barns skridskor från skav och repor så att de håller längre och fungerar bättre.
  • (Valfritt) Skridskohjälm för barn: Säkerheten först! Våra högkvalitativa hjälmar erbjuder exceptionellt skydd för att hålla din unga skridskoåkares huvud säkert.
  • (Valfritt) Skyddsset för barn: Våra skyddsset är utformade för att absorbera stötar och minska risken för skador och innehåller knäskydd, armbågsskydd och handledsskydd för allsidig säkerhet.

Med vårt skridskopaket för barn kan du mixa och matcha för att skapa den perfekta kombinationen för ditt barns skridskobehov. Välj bland en mängd färgglada och snygga designer som passar deras unika personlighet.

Visa alla

recensioner   (1)

Det finns inga recensioner på svenska. Visa recensioner på andra språk (1 recensioner)

SkatePro