MENY
×
Tillbaka |

Powerslide One Rutscherla Barn Skridskor

SEK 229:-
Powerslide inlines
Zoom
Välj storlek 
SFR Vision Rullskridsko Väska
SFR Vision Rullskridsko Väska
SEK 179:-1 styck
SEK 139:-
 
1

St.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

St.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

St.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+
par
  Spara till senare

Description

Skridskor för barn som kan användas ihop med vanliga skor eller vinterkängor. Mycket enkla att använda och den här modellen har extra brett mellan skenorna för ökad stabilitet. Dessa barn-skridskor är ideala för ditt barns första skridskotur tack vare den stabila konstruktionen med två skenor..

  • Dubbla skenor för bättre balans
  • Justerbara bindingar
  • Anti-halk-yta för skorna
  • Skenor av kromstål
  • Justerbara gliders

Notera:

  • Spänn-remmarna är något korta, så skridskorna passar inte med alltför stora/tjocka skor.
  • Den här modellen kan inte slipas av Skatepro.
    Slipning har minimal effekt, eftersom båda skenorna alltid har kontakt med isen i 90 graders vinkel. När man inte ändrar vinkel påverkar slipning inte greppet.

Specifikationer

Känga/Skal typ:
Justerbar storlek
Låssystem:
2x Spänne
Blad slipning:
Inte nödvändigt

Recensioner

Beställde dessa till min son som har CP, men jag är inte nöjd då banden är för korta, då vi bor i Norrbotten där det är jättekallt på vintern. Då han måste ha vinterskor på sig, blir de för smala framtill och banden når inte över, inte ens i den större storleken.
E. Olofsson (Luleå)
20-02-2018
Betyg: 2 av 5!
Svar från SkatePro:  Tack för att du tog dig tid att skriva till oss!
Vad tråkigt att höra att skridskorna inte fungerar på de skor som din son har. Tyvärr är dessa lite korta i remmarna.

Om du har några funderingar eller frågor angånde dessa skridskor eller andra frågor är du välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se
De är smala för vinterskorna. Har de största str 32-40. Men för små för de som str 38. Spännerna som man sätter fast skridskorna på skorna/stöveln är för korta. Finns det något sätt man kan förlänga dem med.
Ann-christin Björsberg (Uppsala)
19-02-2018
Betyg: 3 av 5!
Svar från SkatePro:  Tack för din recension!
Jag beklagar att skridskorna inte passar och att remmen är för kort. Desvärre finns det ingen förlängning till dessa skridskor. Tyvärr passar inte denna skridsko till alla vinterskor.

Du är välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se om du har några frågor angående dessa skridskor eller om du har andra frågor.

Perfekt för vår 21 månaders med stl 22 som tog sina första skär andra gången de var på. Minus för aningen trångt i hälpartiet annars rekommenderas!
Frida B. (Bromma)
19-02-2018
Betyg: 5 av 5!
Helt perfekta och smidiga att sätta direkt på skorna!
Angelica Å. (Karlskoga)
15-02-2018
Betyg: 5 av 5!
Snabb leverans och skridskorna fick mycket väl godkänd.
Magdalena Sundman (Yttermark)
15-02-2018
Betyg: 5 av 5!
Jätte nöjd! Super snabb frakt och en toppen produkt för de mindre så de tycker de är kul att åka! Som sonen själv sa ”mina skridskor är mkt bättre än hennes” (hennes va med en skena vilket gjorde att de va svårare att åka)
Emelie l. (Gnosjö)
14-02-2018
Betyg: 5 av 5!
Super
R. slivo (Stockholm)
05-02-2018
Betyg: 5 av 5!
Kanonbra! Vår nyblivna tvååring har länge velat åka skridskor då storasyster tränar konståkning och storebror åker skridskor, klockrent att sätta utanpå befintliga skor.
Katarina H. (Bergeforsen)
25-01-2018
Betyg: 5 av 5!
Super bra skridskor! Vi köpte storlek 25-32 till vår 2,5 åring så att de räcker lite längre. Skriskor har tillräckligt långa spännen och sitter bra på skorna. De är mycket stabila så vår lillen känner sig ganska tryggt på isen.
Anna S. (Solna)
12-01-2018
Betyg: 5 av 5!
Altfor smale tåstropper. Såvidt man får presset ned et par vanlige vintersko som er godt innenfor størrelsen som står på skøytene. Siden stroppene er så smale og stive får man ikke foten like over platen men presset ut til siden. Funker sikkert fint hvis man har veldig små/smale sko, men til normale vintersko er modellen dessverre altfor smal foran.
Sivert E. (Oslo)
12-02-2018
Betyg: 3 av 5!
Små i størrelsen synes jeg. Passer ikke til vintersko med borrelås på toppen for da får jeg ikke på skøytene. Gikk i stykker etter 10 min bruk. Da falt de sammen og vi måtte avslutte. Vi måtte finne nye skruer til skøytene... Ikke noe greit. Ikke helt fornøyd nei...
camilla jacobsen (Grimstad)
06-02-2018
Betyg: 2 av 5!
Svar från SkatePro:  Hej!

Tack för din kommentar på sköytene!

Vi har haft kontakt på e-mail och försökt finna en lösning, men vi är glada för att du har funnit en lösning för vi fick det att veta.

Vi hoppas att ni kommer få det fint med sköyterne nu när ni har dem och de är fixade.

Ha en fin dag!

MVH
Martina
Skatepro
Brukt første gang på treåring sist søndag. Åpenbart den rette typen å starte med. Grei å stille inn størrelse på, og lett å ta på utestøvler. Alt i alt fornøyd!
Kari E. Høyer (Drammen)
23-01-2018
Betyg: 4 av 5!
Veldig fornøyd med nybegynnerskøytene vi kjøpte til vår datter. Hun har nettopp blitt 3 år og dette var perfekt for å prøve seg litt på isen og bli litt tryggere. Veldig rask forsendelse og topp produkt.
Stein Tore Fredriksen (Nodeland)
08-01-2018
Betyg: 5 av 5!