×
Meny

Gonzalez Buddies Skateboard Bräda

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
7 styck
8 styck
9 styck
10+
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt över 899 kr
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Köp som paketerbjudande

Se också

Köp som paketerbjudande

Beskrivning

Gör dig redo att shredda med stil med Flip Gonzalez Buddies Skateboard Deck från Flip! Detta deck av proffskvalitet är det perfekta valet för medelgoda till avancerade skateboardåkare som vill ta sin skateboardåkning till nästa nivå.

Detta deck är tillverkat av högkvalitativt lönnträ och är byggt för att klara de tuffaste tricken och landningarna. Den solida konstruktionen ger en jämn och stabil åkning, vilket gör det perfekt för street-, park- och transition-skating. Flip Gonzalez Buddies deck har en klassisk popsicle-form och erbjuder en balanserad och mångsidig prestanda.

Med en längd på 31,5 tum och en hjulbas på 14 tum ger detta deck gott om fotutrymme och en bekväm hållning för åkare i olika storlekar. Den måttligt konkava designen möjliggör exakt fotplacering och kontroll, vilket gör den perfekt för tekniska trick och flips. Dessutom ger popsicle-formen en balanserad känsla, perfekt för både street- och park-shredding. De fasta däckfärgerna ger din åkning en touch av personlig stil.

Observera att griptape inte ingår i detta deck, så du kan lägga till din egen griptape för att matcha din stil och dina åkpreferenser. Med Flip Gonzalez Buddies Skateboard Deck från Flip kommer du att åka på gatorna med självförtroende och stil.

Specifikationer

Deck bredd:
8" (20.3cm)
Deck längd:
31.5" (80cm)
Axelavstånd:
14" (35.6cm)
Nose Längd:
6.81"
Tail Längd:
6.62"
Deck material:
Lönn
Deck Färger:
Varierande färger av topplager, Bestämda Färger
Griptape:
Ingår inte

Populära produkter

Visa alla

Från samma märke

SkatePro