×
Meny

Skateboard hjul och Kullager Paket

Beskrivning

Vårt paket med skateboardhjul och kullager är den ultimata kombinationen för åkare som vill uppgradera sin åkning med komponenter av högsta kvalitet. Anpassa din setup och rulla med stil genom att mixa och matcha dina favorithjul och kullager från vårt breda utbud av toppmärken. Du hittar allt du behöver för att hålla din bräda smidig, snabb och redo att shredda.

Här är vad du får:

  • Hjul: Vårt urval av skateboardhjul täcker en mängd olika storlekar, former och durometrar för att passa alla åkares preferenser. Oavsett om du gillar street, park eller cruising har vi de perfekta hjulen för att hålla dig rullande.
  • Lager: Våra höghastighets precisionslager är byggda för att klara de tuffaste turerna. Med överlägsen hållbarhet och smidig rullning tar de din skate till nästa nivå.
  • Skateverktyg (tillval): Komplettera ditt paket med vårt multifunktionella skateverktyg. Dra åt dina truckar, justera dina hjul och fixa eventuella problem under resan. Det är ett måste för varje skridskoåkares verktygslåda.

Varför köpa paketet? Du sparar inte bara pengar jämfört med att köpa produkterna separat, utan du kommer också att njuta av bekvämligheten med att ha allt du behöver i ett enkelt köp. Säg hejdå till besväret med att leta efter kompatibla delar och hej till en smidig och snygg åktur.

Visa alla

recensioner   (27)

Bra erbjudande!
Ted S. (Kalix)
19-05-2022
Betyg: 5 av 5!
bra
Johannes H. (Nordmaling)
29-10-2021
Betyg: 5 av 5!
Litt lang leveringstid
ståle johanson (Tønsberg)
17-04-2024
Betyg: 4 av 5!
Genialt tilbud
Lasse Boesen Pedersen (Aalborg)
09-03-2022
Betyg: 5 av 5!
I recommend the wheels and bearings set the discount is great and it’s nice to have a spare set or bearings in the future a great value discount from skatepro
John B. (Dublin 15)
31-01-2022
Betyg: 5 av 5!
Visa alla 27 recensioner
SkatePro