×
Meny

Skateboard Hjul och Trucks Paket

Beskrivning

Är du sugen på att ge dig ut på gatorna med en helt ny setup? Vårt paket med skateboardhjul och truckar ger dig möjlighet att mixa och matcha för att skapa din ultimata åktur. Oavsett om du är en erfaren skejtare eller precis har börjat har vi allt du behöver. Vårt paket innehåller högkvalitativa skateboardtruckar, skateboardhjul och skateboardlager, så att du kan ta dig an vilken terräng som helst.

Men det slutar inte där! Du kan också lägga till skateboardhårdvara och riser pads till ditt paket för att ge din åktur lite extra höjd och stabilitet. Och om du verkligen vill visa upp dina färdigheter är det bara att slänga på ett sjukt komplett skateverktyg för att hålla din bräda i toppform.

Och det bästa av allt? Du behöver inte leta över hela stan efter de komponenter du behöver - bara mixa och matcha här så skickar vi dig allt du behöver för att rulla ut från uppfarten och in i din skateparadis. Så vad väntar du på, skateboardåkare? Det är dags att få din setup på plats och shredda av hjärtans lust!

Och nämnde vi att du kan spara både pengar och tid genom att köpa din utrustning som ett paket? Vi vill att våra kunder ska vara nöjda, stå på sina brädor och ha plånboken full av pengar!

Visa alla

recensioner   (26)

Uppskattar funktionen med upgrade kit, bra sätt att spara pengar, om du behöver nya delar fast inte brädan
Eric Ericson (JÄRFÄLLA)
04-09-2023
Betyg: 5 av 5!
Kjekt hvis du vil spare noen kroner
Thomas Bastiansen (Porsgrunn)
08-10-2023
Betyg: 5 av 5!
Jeg sparede nogle penge og det kan alle li’
Robin Ferrall (Svebølle)
18-06-2023
Betyg: 5 av 5!
very recommended to use this upgrade kit. saved me a lot of money
Kristof Meszaros (Enniscorthy)
15-11-2021
Betyg: 5 av 5!
Visa alla 26 recensioner
SkatePro