×
Meny

Womens Ski Outfit Paket

Beskrivning

Ta dig an backarna med stil och komfort med vårt premiumpaket med skidutrustning för damer!

Här får du allt du behöver för att hålla dig varm och bekväm under dina vinteräventyr:

  • Skid- eller snowboardjacka: Håll dig skyddad från väder och vind med vårt sortiment av högkvalitativa jackor med vattentäta material som andas, samt isolering som håller dig varm även under de kallaste förhållandena.
  • Snöbyxor: Våra slitstarka och snygga snöbyxor är utformade för att ge värme och skydda mot fukt, så att du håller dig bekväm hela dagen.
  • Vintermössa: Håll huvudet varmt och skyddat med vårt urval av snygga och funktionella vintermössor. De är tillverkade av mjuka och isolerande material som håller kylan borta.
  • Skidhandskar (tillval): Komplettera din outfit med våra varma och vattentäta skidhandskar. Välj bland en mängd olika färger och stilar för att matcha din outfit och hålla dina händer skyddade i backen.
  • Skidstrumpor (tillval): Glöm inte dina fötter! Vårt utbud av skidstrumpor håller tårna varma och bekväma och ger extra dämpning och stöd för en fantastisk skidupplevelse.

Missa inte detta fantastiska tillfälle att höja din garderob för vinteräventyr. Beställ ditt Women's Ski Outfit Package idag och njut av backarna med stil och komfort!

Visa alla

SkatePro