×
Meny

Pro Park Knäskydd

(19)
Video
Video
1 par
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
7 par
8 par
9 par
10+
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
7 par
8 par
9 par
10+
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Se också

Beskrivning

Dessa CORE Pro Park knäskydd är inte bara utformade för att skydda dina knän från skrapsår och skador, utan också för att öka ditt självförtroende. Om du letar efter skydd av högsta kvalitet för att prestera ditt absolut bästa, bör du välja dessa knäskydd.

Specifikationer

Stil:
Removable knee cap, Removable foam

Populära produkter

Visa alla

Från samma märke

recensioner   (19)

Mätte väldigt noggrant men tycker ändå att (L) känns förstora, skulle valt storlek M istället. Jag är 187 cm lång och väger 85-95 kg beroende på säsong. Sedan undrar jag varför man gör det elastiska övre bandet så långt och ingen möjlighet till att få undan det extra som blir över på ett smidigt och snyggt sätt? Jag får en lång flärp över på varsin sida av skydden som inte går att vika bort eller fästa på något sätt och dessa blir väldigt störande funktionsmässigt eftersom de skaver mot varandra när man åker. Även om man byter plats på skydden, så ur ett estetiskt perspektiv ser det ju fortfarande väldigt fult och klumpigt ut. Med denna prislapp förväntade jag mig mer.
Tony Johansson (Västerås)
25-07-2022
Betyg: 3 av 5!
Svar från SkatePro:  Jag beklagar att ni inte är helt nöjd med produkten. Jag har kontaktat dig angående problemen ni upplever på mail, för att se om vi kan finna en lösning. - Jonathan
Beställde till min 10 åriga son. Small. De passade bra men var så breda att vi var tvungna att sända tillbaka dem. De gick emot varandra på på insidan knäna.
Jonas fagerlund (Öjersjö)
17-05-2021
Betyg: 2 av 5!
Not used yet but they look solid and it great, got them for my Christmas present
Adam S. (Weymouth)
03-11-2021
Betyg: 5 av 5!
Awesome kneepad. Gives me so much protection when falling over compared to my older more expensive pads, would recommend these pads to anyone that rides in skateparks a lot. Great value.
Az Bauder
01-06-2021
Betyg: 5 av 5!
Visa alla 19 recensioner
SkatePro