Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Pro X Knäskydd

(201)
Video
Video
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

G-Form PRO-X knäskydd är flexibla, lätta, andningsbara och kan maskintvättas.

G-Form polymer blir hårdare beroende på hur hårt och snabbt smällen kommer, vilket ger maximalt skydd, men endast när det är nödvändigt. Den fullt ledade designen ger maximalt skydd på hela knäet. Med G-form behöver du inte bekymra dig om rörelsefrihet. Faktiskt är det svårt att märka att man har dem på.

Notera: Vi rekommenderar användning av Pro X under kläder (eller inomhus), då asfalt kan skada skydden vid direkt kontakt.

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (201)

De bästa knäskydden jag har köpt! Det känns inte när jag ramlar med dem när jag åker inlines. De är inte så elastiska så köp hellre en storlek större än mindre. Omkretsen på mina lår är 48 cm och jag köpte en medium. De sitter lite tajt men det går bra att böja knäna.
Cecilia Peng Kärrholm (Mölndal)
09-05-2021
Betyg: 5 av 5!
Bra passform sitter kvar där de ska. Syns inte under kläder. Lätt att glömma att man har dem på sig
Jens Lundin (Göteborg)
11-08-2020
Betyg: 5 av 5!
Mycket bekväma vid longboardåkning. Ännu inte ramlat rejält men vid ett enklare fall gav de stum men fungerande stötdämpning. Jag använde storleksguiden och tycker de sitter bra.
Peder Björling (Nacka)
06-08-2020
Betyg: 5 av 5!
De är perfekta tycker dottern som är inne på sitt andra par : i skidskytte är de perfekta både som skydd vid rullskidåkningen och när de ska lägga sig ner vid skyttet 👌☀️
Therese Ottosson (Nässjö)
04-08-2020
Betyg: 5 av 5!
Schyssta knäskydd. Mätte noggrant, enligt "mått listan" skulle storlek 'S' passa. Köpte storlek 'S' satt jätte tajt första veckan, Men nu sitter knäskydden jätte bra! Rekommenderas varmt!
Philip B. (Halmstad)
04-08-2020
Betyg: 4 av 5!
sitter bra. ta kanske lite större storlek än du tror
Albin Suljov (Mörbylånga)
20-04-2020
Betyg: 4 av 5!
Följde alla riktlinjer kring mätningen och beställde den som skulle passa mig som var S, men det visade sig att den var alldeles för tajt så jag lämnade tillbaka den. Tråkigt att man gör allting rätt men ändå så passade inte storleken så att man får betala ny frakt för returen. Enda positiva var att den anlände snabbt, därav 2 stjärnor.
Aram Albarzngi (Mölndal)
07-01-2020
Betyg: 2 av 5!
I stort bra men tyvärr är gummibandet i överkant väl tight. Det är helt enkelt inte lika töjbart som tyget
Magnus Westman (Älta)
01-11-2019
Betyg: 3 av 5!
Toppen
benny erixon (Östersund)
22-07-2019
Betyg: 5 av 5!
Kändes bra när jag provade dom. Har inte använt dom in action ännu skall testas i backen i Frankrike i en telemarks sväng till helgen :). lite undrande att ni tog extra betalt för att köpa via klarna. :(
Christer Nordell (Solna)
14-02-2019
Betyg: 4 av 5!
Svar från SkatePro:  Jag hoppas att de kommer att leva upp till förväntningarna.
Det är inte vi som tar betalt för faktureringsavgiften på 19kr hos Klarna, utan det är en kostnad som Klarna har och behövs alltid betalas om man önskar att använda sig av deras tjänst.
Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.
/Niklas
Knäskydd som är mjuka! Sitter lagom stadigt över knäna och inte för hårt. Har opererat ett knä och kan inte ha tryck mot det, så detta är första gången jag har hittat knäskydd som går att använda. Ser nästan fram emot att smälla till knäna nästa gång med dessa skydd på.
Malin R. (Lidingö)
05-02-2019
Betyg: 4 av 5!
Sitter perfekt och skyddar suveränt bra, tog en dykning med knäna under eftermiddagen och dessa håller mycket bra.
jonaz Johansson (Hova)
17-09-2018
Betyg: 5 av 5!
Flexibla och skyddar bra, aningen tajt att ta på , men flyttas inte när man åker
Jimmy Sandgren (Helsingborg)
23-07-2018
Betyg: 4 av 5!
Använder dom till rullskidsåkning , mycket lätta att ta på/av efter 1,a km märker man inte att man har dom på , överaskande bra passform redan 1,a passet körde 20km mixat klassisk skate , när jag kom hem satt dom forfarande som när jag tog på dom Något jag tycker var bra oxå är att dom inte blev sjöblöta av svett , om dom skyddar något vet jag inte och jag hoppas inte behöva prova heller , hur livslängden är och hur dom blir efter tvätt återstår att se, rekomenderas
Peter Carlsson (Örebro)
23-05-2018
Betyg: 5 av 5!
Visa alla 201 recensioner
SkatePro