×
Meny

Inlines-hockey Mål

Ett mål för gatuhockey mål gör att du har kul


Målen i denna kategori kommer verkligen att ge timmars skoj till skolgården, ungdomsklubben eller den lokala gatan. Några av våra gatu hockey mål paket kommer med två mål, en boll och två hockey-pinnar. Så med en uppsättning som denna kommer du att vara redo för ett spel gatu hockey eller floorball på nolltid.

Att spela gatu hockey är verkligen ett bra sätt att tillbringa tid med vänner eller familj och om du köper en uppsättning rullhockeymål garanterar vi dig att den lokala gatan aldrig kommer att vara densamma. Som nämnts ovan kommer gatu hockey måls uppsättningar också vara bra för floorball. De två matcherna är mycket lika och kan utföras med minimal utrustning.

Få din egen skjutledare


Vi bär även några skytte tutorer som kan monteras på gatan hockey målet. Denna utrustning är perfekt för träning och perfektion för ditt mål i de olika delarna av målet som är det tuffaste för målvakten att vara säker. Detta är hörnen, botten i mitten och i målplatserna.

Vi säljer också några mini-hockeysatser som är perfekta för yngre barn som ska lära sig glädjen i gatu hockey.

I den här kategorin kan du hitta mål för gatu hockey. Målen finns i olika storlekar så att du kan hitta ett mål som passar dina behov i förhållande till spelplanens storlek och spelarnas storlekar.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor