Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Bygg din egen skateboard

Vill du bygga din egen skateboard?

Har du svårt att bestämma vilken komplett bräda du önskar? Drömmer du om att få skapa din alldeles egna bräda? Nu kan du kombinera dina favoritdelar och designa din egen skateboard med SkatePro Skateboard Builder.

Vår custom skateboard builder tillåter dig att välja olika delar, var du själv får bestämma allt från deck till bultar. Med denna builder finns det miljontals valmöjligheter var du kan se din skapelse under vägens gång.

Hur du bygger din skateboard

Vår Skateboard Builder är en stor tidsbesparing för alla som vill designa sin egna bräda. Att bygga ihop din bräda på detta sätt är både lätt och skoj, allt du behöver göra är att välja dina favoritdelar och ta ett steg i taget. För varje del du väljer kommer du kunna se en bild av produkten, priset och några extra detaljer. Om du redan har en viss stil i åtanke kan du även filtrera efter märke och färg.

Varför använda vår skateboard builder?

Det finns många fördelar med att använda vår Custom Skateboard Builder för att skapa och designa din egna skateboard:

  • Vår builder ser till att ta fram de delar som är kompatibla med varandra, så du inte behöver oroa dig för att de olika delarna inte passar.
  • Du har möjlighet att redigera designen och gå tillbaka under processens gång, så att du inte endast kan välja delar efter din smak men även välja något i din prisklass.
  • Din custom skateboard kommer att monteras ihop av våra egna experter som har ett brinnande intresse och lever för skateboardåkning.
  • Medan du väntar på leveransen kan du spara en bild av din skapelse och dela med dina vänner på sociala medier.
  • Sist men inte minst, får du inte missa allt extra som medföljer! Utöver din bräda kommer du även motta gratis goodies och ett SkatePro presentkort.

Notera: När du köper en custom skateboard i vår builder kan du inte returnera skateboarden eller delarna för återbetalning.

Om du önskar testa något nytt kan du även spana in våra Custom Skateboards. Dessa brädor är byggda av högkvalitativa delar från dina favoritmärken, vilket ger dig en helt unik setup. Eller varför inte spana in våra Kompletta Skateboards var du finner klassiska uppsättningar från de största skatemärkena.

Att ändra tidigare valda delar kan resultera i att en eller fler valda delar senare i processen vill bli tagit bort pga. inkompatibilitet


Fortsätt
SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor