MENY

Globber One K Active Sparkcykel Stora Hjul

SEK 1.849:-
SEK 2.199:- SPARA SEK 350:-
Globber sparkcyklar

Bra att veta

Zoom
Spara till senare
 styck

Description

One K Active är en liten revolution innanför ihopvikbara sparkcyklar. Med det patenterade Kleefer systemet kan du vika One K Active samman, med en simpel spark - För lätt förvaring eller transport, där körning inte är en möjlighet.

Decket är lågt och brett för bra stabilitet och obesvärad uppbyggning av fart. Styret kan justeras så det passar till alla användare mellan 1,45 - 1,90 meter. Det gör denna sparkcykel perfekt till vuxna som önskar att komma omkring snabbt och lätt.

Specifikationer

Total höjd:
91 - 101cm
Deck design:
Ihopfällbar
Material:
Aluminium
Max. vikt på förare:
100kg
Vikt:
7000g
Bar material:
Förkromat stål
Bar bredd:
480mm
Hjul diameter:
180mm
Hjul profil:
Round
Kärna material:
Nylon
Kärna design:
Spoked
Kullager precision:
ABEC-7
Broms typ:
Flex Fender
Samling:
Delvis samlad

Bra att veta

Recensioner

Stor, tung, stabil och rejäl sparkcykel. Helt i linje med vad jag förväntade mig. Ej fungerande spänne för att fixera höjdet på styre, men går att lösa med verktyg. Vore ett problem dock om man vill ändra snabbt! Går ej att rotera (helt) runt styrstången, vilket är annorlunda mot mer trickinspirerade produkter. Vikfunktionen är riktigt bra, hoppas bara den funkar lika bra om ett par år.
Tobias Z. (Bro)
07-06-2016
Betyg: 4 av 5!
A fantastic scooter. Very smooth. I bought this to scooter with my children. Only problem is my kids prefer my scooter to theirs and they keep using it!
R. Thacker (Altrincham)
27-02-2017
Betyg: 5 av 5!
Trygg e-handel